Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
P.S duże mam na myśli 90 ml a nie 265
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
'Miotaczegazowe' chyba nie rozumiesz, że rozmawiasz tu w większości z inteligentnymi ludźmi i partyzantka, wyśmiewanie i agresja nic Ci nie da, pierdoląc FARMAZONY przekonasz dzieci w przedszkolu, a nie tu osoby, które umieją pomyśleć samodzielnie i logicznie...
rzeczywiście nie chce się z Tobą dyskutować...
jedynie wspomnę Twoją największą fantazję, że piana ma inną formułę,
bo inaczej by piana nie powstała - kurwa o ja jebie!
...dali by większe stężenie i paprykami by miotacz rzucał - tak gęsto by było
Jeśli 'Miotaczegazowe' będzie tu dalej prowadził swój profesjonalny Public Relations, a inni będą go 'nakręcać' próbami dyskusji - to ja chce bana!!
Napisano Ponad rok temu
ten wątek nawet zagranicą był poruszany
a co do cen średnio-półkowego Sabre to w USA cenowo nie ejst tak tanszy duzo od foxa jak u nas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Każdy z nas ma swoich ulubionych producentów i nikt tego nie zmieni.
A jak Pan miotaczegazowe bedzie podchodził poważnie do klienta (tzn. szybka wysyłka itp.) to czemu nie miał bym u niego nie kupować ... skoro ceny niższe :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tutaj jest sporo kozaków co sobie kupiło kiedyś, tam, coś, gdzieś, i jest mega ekspertami......... A nikt nie miał w ręce puchy FL i gada tylko o tym co miał najlepszego...... czyli o Sabre......
Ja ma za to konkretną propozycję dla ludzi, którzy jednak MYŚLĄ i nie chrzanią na sucho.
To też taka forma przeprosin. Jak uważacie, że Sabre jest taki super to dam wam puszki 2 oz. czego chcecie chmura, strumień, piana za cenę pier... Crossfire z kalibra. Cena będzie ta sama i dyskusja się skończy, bo FOX jest NAJLEPSZĄ CYWILNĄ LINIĄ GAZÓW NA ŚWIECIE. :twisted: :twisted:
Nie wiem czy za takie gadanie bany są tutaj czy nie. Cokolwiek. Oferta jest poważna. Jest mail jest strona. Tylko nie piszcie, że ceny te samo co były. Bo dla was mistrzowie wpiszcie sobie w komentarzu jakąś bzdurę, żebym wiedział, że to z budo o daje wam te puszki za 55 zetafonów, brutto, rachunek, nawet ulotkę wam dorzucę. Max daję 10 puch, bo nie jestem mikołajem.
Tyle róbcie sobie co chcecie. Peace'n'love
Napisano Ponad rok temu
Niszczą mnie ostatnio:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oraz :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co bardziej polecacie (alternatywa dla frontiersmana) ?
Ten OC17 jest po prostu piękny. Niższa pucha, jeszcze bardziej podręczny. Tylko zastanawia mnie to że pisaliście o nieszczelności - wyczuwaniu subs. z dyszy. Ale jakby nie było w tych egzemplarzach takiego problemu to chyba bym się nie zastanawiał. Gdybym miał wybierać firemaster czy cone raczej bym się nie zastanawiał, firemaster robi konkretną zadyme chociaż drugiej strony jak to mnie pogromca dzisiaj uświadomił, firemater-a nie schowam do np. rękawa... Wiecie jaki może być realny czas wypsikania OC 17?
Pozdr :wink:
Edit:
Ta sama pojemność a puchy różnej wysokości z tą samą średnicą - wychodzi na to że pucha OC17 jest lepiej wypełniona.
Napisano Ponad rok temu
(pozwala na ok. 36 sekund ciągłego strzału)
Wysokość 14,5 cm
Średnica 3,7 cm
Środek drażniący rozpylany w formie strumienia
Zasięg ok. 6 metrów
Zawartość OC (kapsaicyny alkalidowej) 2%
Współczynnik ostrości OC 5.3 miliony SHU
Bezpiecznik w formie klapki
Zawiera barwnik UV"
To opis Foxa ze sklepu "miotaczegazowe".
Jak widać kolejny sprzedawca-naciągacz.
Komentarz zbędny.....
Napisano Ponad rok temu
"Pojemność 113 ml (cztery uncje)
(pozwala na ok. 36 sekund ciągłego strzału)
Wysokość 14,5 cm
Średnica 3,7 cm
Środek drażniący rozpylany w formie strumienia
Zasięg ok. 6 metrów
Zawartość OC (kapsaicyny alkalidowej) 2%
Współczynnik ostrości OC 5.3 miliony SHU
Bezpiecznik w formie klapki
Zawiera barwnik UV"
To opis Foxa ze sklepu "miotaczegazowe".
Jak widać kolejny sprzedawca-naciągacz.
Komentarz zbędny.....
A ja jeszcze skomentuję ;3
(Powyżej opisany FOX w strumieniu)
113ml / 36s = 3,14ml / sekundę
w porównaniu do frontiersmana (w pewnym sensie są różne bo to firemaster a stream, natomiast FOX cone ma prawie identyczną specyfikację - też 113ml/36s)
Frontiersman FBAD-03 (specyfikacja z etykiety)
255ml / 5s = 51ml / sekundę
Czyli z tego wynika że z takiego frontiersmana wylatuje ponad 16 razy więcej substancji w ciagu sekundy niż z FOX-a. I zakładając że tak jest, to nawet gdyby fronterek był 2x słabszy to i tak w takich samych warunkach prawdopodobnie byłby skuteczniejszy. Chociaż i tak nie wierzę że fox leci przez 36s. Powiedziałbym że raczej 10s.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od dzisiaj, aż do końca czerwca, ja prowadzę witrynę. W lipcu wraca ze Stanów Krzysiek i od tego czasu już sam się zajmie wszystkim. Można spokojnie składać zamówienia, bo wszystkie są i były realizowane.
W razie wątpliwości proszę pisać do właściciela [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest od dzisiaj sprawdzany przeze mnie.
Napisano Ponad rok temu
To też taka forma przeprosin. Jak uważacie, że Sabre jest taki super to dam wam puszki 2 oz. czego chcecie chmura, strumień, piana za cenę pier... Crossfire z kalibra. Cena będzie ta sama i dyskusja się skończy, bo FOX jest NAJLEPSZĄ CYWILNĄ LINIĄ GAZÓW NA ŚWIECIE. Twisted Evil Twisted Evil
Nie wiem czy za takie gadanie bany są tutaj czy nie. Cokolwiek. Oferta jest poważna. Jest mail jest strona. Tylko nie piszcie, że ceny te samo co były. Bo dla was mistrzowie wpiszcie sobie w komentarzu jakąś bzdurę, żebym wiedział, że to z budo o daje wam te puszki za 55 zetafonów, brutto, rachunek, nawet ulotkę wam dorzucę. Max daję 10 puch, bo nie jestem mikołajem.
bo ja ze daje 2 gazy za lączną cene 55zl?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Informuję, że osoba pisząca pod nickiem miotaczegazowe nie jest właścicielem witryny miotaczegazowe.pl ....
nieźle ;d
Co do Miotaczy gazowych- większość miała styczność z foxami- sam miałem cały karton z USA hyhy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 23
0 użytkowników, 23 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu