to ja tu czegoś nie rozumiem skoro pisałeś mi że dobry wybór że wziąłem fox'a w strumieniu to teraz mówisz ze szału nie robi raczej fox ? hehe
Kolego, gdybyś przeczytał dokładnie forum i przemyślenia niektórych osób, dowiedział byś się że Fox jest markowym gazem o szybkim działaniu (najczystsza baza).
Natomiast co do ostrości to żadna rewelacja. Mocniejsze, dużo mocniejsze są choćby Sabre Red, Hi-Max, PM-17.
Mocniejsze jest chyba nawet Uzi...
Co do Hi-Max bym się sprzeczał, chyba że miałeś na myśli Hi-Power. A Sabre to cenię za HPLC bo faktycznie daje to jakąś pewność powtarzalności dobrej jakości, mocy i składu produktu. Ale Foxem napewno nie chciałbym oberwać co byś tu kolego nie udowadniał bo sam widziałem jak to działa
Może i Hi-Max-owi brakuje markowości. Fakt. Natomiast żadnym gazem nie chcę oberwać, nic przyjemnego. Wkurza mnie tylko idiotyczna, niczym niepoparta wiara w 5,3mln.
2% i 5,3mln? BEZSENS!!! Najgorsze jest to że wszystko pisze na forum. Wystarczy poczytać...
najlepiej to kupić sobie sabre , fox'a , hi-powera ,hi-max'a, PM i na koniec Uzi wszystko w namniejeszej dostępnej pojemności i po kolei w każdym dniu raz sobie jebnąć w pysk takim gazem
:twisted: i wtedy opisać sobie który i jak skutecznie działa najlepiej
czy jest ktoś chętny do takiego eksperymentu?
no i trzeba mieć kilka groszy aby zakupić to wszystko
Ewentualnie najlepszym sposobem na jakiegoś gnoja co się ciska jest TO
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko tutaj to wiadomo... podziała na jedna osobę.. i troszkę więcej kosztuje niż jakikolwiek gaz