Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ej kurde, czy to znaczy, że ma tylko 0,85 % kapsaicyny? (czyli mniej niż dobry standard w Polsce)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zresztą nie bądźcie naiwni, wystarczy przeliczyć obecny kurs USD , tak więc Sabre na swojej stronie podaje następujące ceny :
w dniu dzisiejszym: 1 dolar amerykański = 3,80949478 złotego polskiego
FRONTIERSMAN Bear Attack Deterrent 7.9 oz PRICE: $43,99
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
FRONTIERSMAN Bear Attack Deterrent 9.2 oz PRICE: $45,99
co nam daje w przeliczeniu odpowiednio 167,2 pln oraz 174,8 pln – a nawet nie zaczęliśmy wymieniać wszystkich składowych stanowiących cenę końcową.
Ot jak ktoś słusznie zauważył jest to jakiś martwy i zapomniany link do niedostępnego produktu – choć swoją drogą szkoda no ale CUDA się nie zdarzają a tym bardziej w obecnej dobie kryzysu HE HE ...
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 35 $
Szczerze mówiąc to się domyślam, że nie dojdzie i dlatego też wziąłem opłatę pobraniową... :twisted: . Swoją drogą to oznacza, że w 2007 można było fronterka dostać a my o tym nie wiedzieliśmy? 8O
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiście Frontiersmana można włożyć między bajki - zadzwoniłem do kolesia od marketingu i dowiedziałem się że portal nie działa na zasadzie sklepu tylko bazy informacji o produktach dla leśniczych i myśliwych (stąd linki odsyłające do właściwych portali). Więc jeśli na kaliber.com nie ma frontiersmana to sprawa faktycznie zamknięta
Sorki za zamieszanie, wkleiłem tego linka absolutnie w dobrej wierze :?
Swoją drogą przy takim kursie dolara można się wkrótce spodziewać podwyżki cen gazów made in USA. Np. Sabre Red 4.4 oz Flip-Top Magnum kosztuje w Stanach 19.99$
a w military.pl po staremu 59 zł
Chyba lepiej się zawczasu zaopatrzyć na przyszłość
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no niestety to byl chyba najslabszy z seri, nie jestem pewien ale w Kanadzie nie mozna opryskiwac miskow OC ponad 1%, a w US ponad 2% dlatego Sabre robi miotacze na niedzwiedzie i na niedzwiedzie Kanadyjskie, ale nie jestem tego pewny wiec jak pisze glupoty niech mnie ktos poprawiCapsaicin Guarantee: 0.857%
Ej kurde, czy to znaczy, że ma tylko 0,85 % kapsaicyny? (czyli mniej niż dobry standard w Polsce)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Gazem się nie przejmuję, bo z tego co zrozumiałem to i tak nie dojdzie...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wracajac do Frontiersman-a tylko biala etykieta z rysunkiem miska, chociaz ten 0,85% pewnie tez slaby nie jest :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co to znaczy? Że ma 2 różne kapsaicyny czy jak?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
natomiast dopatrzylem sie, ze te gowienka cyclist i jogger to OC+CS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak mysle... chociaz wiadomo sa wałki
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dla mnie kluczowa sprawa przy wyborze jest stezenie substancji drazniacej czyli konkretnie kapsaicyny lub o-chlorobenzylidenomalononitryl-u, wielkosc i rodzaj dyszy jesli nie znajde info o tym patrze na miotacz nieprzychylnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Procenty na pewno nie są decydującą rolą w kupnie gazu. Miałem na myśli, że nikt z zewnątrz nie bada czy zawartość procentowa gazu zgadza się z tą na etykietce, stąd mogą nakleić sobie co chcą.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znajdziesz w jednym z polskich sklepow internetowych ale male puszki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 10
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu