Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
np jak umawiasz sie na ustawke po 10 osob a ustawka odbylaby sie w kiosku
Jak ja lubię nagłe ataki śmiechu przed kompem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
info dla WSZYSTKICH piszacych w tym temacie - ponieważ czesto trafiają się powielenia postów chciałbym dać radę na przyszłość aby tak się nie działo:
wszystkie zamieszczane posty - WKLEJAJĄ SIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM !!! - nawet jeśli na waszych kompach nie ma o tym informacji lub nie macie przekierowania po wklejeniu posta do tematu !!!
forum działa POPRAWNIE a jedyny problem jest z waszymi łączami e/w lagami - tak więc nie klikajcie jak matoły kilka razy na wpisany post bo to właśnie sprawia iz robia sie takie siupy !!! najlepszym rozwiązaniem po wklejeniu posta ( JEŚLI NIE MA REAKCJI SERWERA ) jest wylogować się z Vortalu i wejść na niego bez logowania i sprawdzić czy wasz post został dodany, czasem wymaga to nawet kilku ponownych otwarć ale z doświadczenia wiem że wszystko jest OK juz za PIERWSZYM DODANIEM - nawet jeśli od razu nie ma efektu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
cizzia- jeśli dobrze zrozumiałem, sprowadzasz OC-17, sprzedajesz go tutaj, czy tylko do prywatnego użytku sprowadzasz? Jeśli sprzedajesz, to możesz mi podesłać na priva wiadomość ile mnie coś takiego będzie kosztować u Ciebie?
pozdrawiam,
Mr Box
Napisano Ponad rok temu
cizzia- jeśli dobrze zrozumiałem, sprowadzasz OC-17, sprzedajesz go tutaj, czy tylko do prywatnego użytku sprowadzasz? Jeśli sprzedajesz, to możesz mi podesłać na priva wiadomość ile mnie coś takiego będzie kosztować u Ciebie?
A gdybys podal publicznie, badz mi na priva, to rowniez bylbym zainteresowany.
Napisano Ponad rok temu
---
Inter-Armo
ul. Mazowiecka 2/4
00-048 Warszawa
tel. (22) 828-56-96
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
---
Importer OC-17, Force 80
INTER-ARK Sp. z o.o.
ul. Wileńska 33
03-414 Warszawa
tel. (22) 818-78-58
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do tych ORYGINALNYCH OC - 17 to i owszem miał będę sztuk kilka i to już nie bawem, ceny zupełnie do akceptacji :
OC - 17 STREAM 4 oz. / 120 ml Flip Top ( nowe w blistrach z 4 letnią gwarancją ) cena 100 pln + przesyłka 18 pln ubezpieczony priorytet
OC - 17 FULL HEVY FOG 1,20 lbs Firemaster 200 pln + przesyłka ( gaśnica )
a ponieważ jak pisałem będzie jedynie kilka sztuk to klepnijcie mi maila na priva żeby dla was zabezpieczyc Panowie - odpiszę jak tylko będę miał w ręku że czekają do odbioru.
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Słów kilka na temat tak lubianego przeze mnie produktu FRONTIERSMAN produkowanego przez SABRE.
W mojej prywatnej ocenie jest to jeden z NAJLEPSZYCH dostępnych obecnie miotaczy przeciwko niedźwiedziom ! Oczywiście napisałem „jeden z najlepszych” ponieważ jest jeszcze jedna z Firm której produkty w PEŁNI mnie satysfakcjonują HE HE mowa tu o UDAP.
Teraz tak dla czego Frontier – ( wklejałem ten link już kiedyś niemniej zdecydowanie tu pasuje więc ... )
ano dla tego że jako jedyny ma gwarancję donośności na 35 stóp i powyżej, po drugie jako jedyny jest na wyposażeniu PROFESIONALNYCH zestawów obronnych przeciw białym niedźwiedziom, po trzecie dla tego że jego ostrość jest niemalże doskonała choć robią już lepsze zabawki w tym względzie HE HE, no i na koniec dla tego że prędkość wylotowa gazu opuszczającego dyszę to 110 km / h.
I tu powinien nastąpić WYKŁAD na 10 stron a ponieważ nie ma na to miejsca ani ja nie mam czasu więc będę posługiwał się linkami :
zacznijmy więc od czegoś co pozwoli nam się wprowadzić w odpowiedni nastrój
– zresztą warto oglądać cały poniżej zamieszczony materiał z dźwiękiem aby niczego nie przegapić hi hi
UDAP – kompendium w pigułce dla leniwych
kilka linków z zastosowaniem BEAR PEPPER SPRAY
tym miłym akcentem kończę tą skromną prezentację owych kanistrów zwanych potocznie BEAR SPRAY
oczywiście nie był bym sobą gdybym nie miał FRONTIERSMANA !
pozdro gazo maniacy
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
a jak to się ma z zastosowaniem takiego gazu przeciwko ludziom?
Napisano Ponad rok temu
jak nie uswiadczę u mnie nie daleko jest siłownia i no panie same gryzzli ale nie widzę tam zawodnika na FRONTIERSMANA czy cos w podobie
a co do skuteczności ... chmmm - tak wiec kij z kupą raczej wysiada
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
no i materiału na chodnikach i trawnikach do woli
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
potrzebuje cos co sie miesci w malej kieszeni...wielkosci zalozmy ko stozka, macie co zaproponowac??
Rozważ:
- OC 17 Magnum 60ml,
- WALTHER PRO SECUR 55 ml żel (żel w kształcie stożka).
Napisano Ponad rok temu
potrzebuje cos co sie miesci w malej kieszeni...wielkosci zalozmy ko stozka, macie co zaproponowac??
Rozważ:
- OC 17 Magnum 60ml,
- WALTHER PRO SECUR 55 ml żel (żel w kształcie stożka).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu