Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie. Nad datą znajdują się jakieś 3 literki: M.F.G. (albo A.F.G. - nie jestem do końca pewien, bo literki są trochę niewyraźne). Jeżeli to pierwsze, to zdaje się, że to skrót od manufacturing, co oznaczałoby, że to data produkcji, choć mogę się mylić.Zgadza się czyli musi tam być napisane BORN ON:08/10/09 Zgadza się?
Napisano Ponad rok temu
http://www.asmc.de/ru/New-Items/Replacement-cartridge-Jet-Protector-JPX-p.html ?? 8O
Tak czy inaczej dwa razy z tego strzelasz i spierd...sz. Obyś trafił bo aż kusi żeby tym strzelać z wiekszej odległości. Na wymianę wkładu czasu zwykle nie ma.Ale przy dużym wietrze może się sprawdzić.
Nie. Nad datą znajdują się jakieś 3 literki: M.F.G. (albo A.F.G. - nie jestem do końca pewien, bo literki są trochę niewyraźne). Jeżeli to pierwsze, to zdaje się, że to skrót od manufacturing, co oznaczałoby, że to data produkcji, choć mogę się mylić.Zgadza się czyli musi tam być napisane BORN ON:08/10/09 Zgadza się?
No tak ale i tak wg mnie to data produkcji bo na PM z USA nigdy inaczej nie piszą - nie mylić z naszym ulubionym dystrybutorem PM INTER-ARKiem , który podaje datę ważności ale to juz inna historia.
Napisano Ponad rok temu
Pojawiły się nowe filmiki na yt
No i juz się zakładam. Na pierwszym dostał co najmniej Foxem a na drugim jak widać zwykłym SABRE co widać i nie słychać
Nie ma co się zakładać filmiki są opisane-na pierwszym fox, a na drugim sabre RED
Co u Ciebie oznacza zwykły sabre ? 5.0/5.5 ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehehe, miałeś rację, nawet co do samej daty (10/2011). Wcześniej nie otwierałem blistra na wypadek reklamacji, ale widzę, że można go spokojnie otwierać i zamykać bez jakichkolwiek śladów naruszenia opakowania. Zmyślne.ale jeszcze jedno co do PM Nosferatu - to jest na 100% data produkcji, poszukaj na etykiecie powinno być napisane "EXPIRATION 10/2011" i to będzie data ważności.
PS Swoją drogą wygląda na to, że PMy mają tylko 2 lata ważności. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pojawiły się nowe filmiki na yt
No i juz się zakładam. Na pierwszym dostał co najmniej Foxem a na drugim jak widać zwykłym SABRE co widać i nie słychać
Nie ma co się zakładać filmiki są opisane-na pierwszym fox, a na drugim sabre RED
Co u Ciebie oznacza zwykły sabre ? 5.0/5.5 ?
No tak zgadza się i muszę poprawić wypowiedź. Myslałem o SABRE 5.0 bo Sabre Red@ zawsze ma te przyzwoite 10 % i 1,33% capsaicinoids.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S a przy okazji tamten pajac to jakiś znawca wałić nato z takiej odległości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zbilem go wlasnie za ten gaz.....no z 3 metrow cos tam z daleka bylo widac,ze leci dopiero jak sie rozeszlo to poczuliscmy:) i cala sala....a najgorsze sa takie sytuacje...jak wczoraj.....siedze na gosciu bo czekamy na solid i policja oczywiscie w h.. widzow ja na nim leze i sie szarpie z nim a jakas pacjentka podchodzi i ona musi wejsc do lokalu bo kurtke tam ma to ja mowie to masz siadz na typie potrzymaj go a ja ci przyniose..... 8O 8O 8O co za ludzie
Nie wiem jaką agencję reprezentujesz ale skonczycie kiedyś jak Zubrzycki
Napisano Ponad rok temu
przeczytałem kilkadziesiat tych postów i toche rozne opinie na temat gazów, kazdy ma swojego faworyta widze ;-)
wiec moze ktoś pomoze mi w dokonaniu wyboru.
Potrzebuje gaz dla siebie i dziewczyny, koniecznie jako breloczek bo ma byc przy kluczach, nie jestem zadnym ochroniarzem ani nic w tym stylu wiec bedzie uzyty w ostateczności, dlatego ma byc na stałe przypiety do kluczy.
Patrzyłem na te małe sabre i czytam was ze niby mocne i wystarczajace.
Moze jakies inne sensowne propozycje ?? koszt jednego to ok 30-35 zł
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, że czytałeś opinie na temat breloczków?(mówie tu o gabarytach gazów)...ale pewnie czytałeś.
Więc ja gdybym był już na 100% nastawiony na breloczek za takie pieniądze to brał bym sabre red.
Gdyby były dostępne PM w breloczku to kupiłbym właśnie PM - bo pewnie cena też była by niska jak to jest w przypadku sabre.(mówie tu o PM z United States of America)
A najlepiej zrobisz jak dołożysz troche kasy, przełamiesz się i kupisz Police Magnum OC-17 stożek mgły 60 ml (puszka wcale nie jest duża, a masz dosyć gazu żeby psiknąć pożądnie)
Takie jest moje zdanie, wybrałem/doradziłem jak dla siebie Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Koledzy wczoraj stalem w takim lokalu na miasteczku akademickim....gdzies tak kolo pierwszej przyszlo 4 kolesi zaczeli sie sadzic....do lokalu prowadza dlugie schodki.......
Jeśli stoisz w lokalu na "V" to wyrazy współczucia Nigdy nie zrozumiem idei dobicia się w lokalu wśród ludzi, a nie u siebie ze znajomymi. I w sumie to mam podobne pytanie jak Shadow - chcę kupić gaz dla panny, Red Sabre znam i widziałem w akcji. Orientuje się ktoś czy dostanę go - ewentualnie coś lepszego :-) - w Lublinie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 23
0 użytkowników, 23 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu