Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na allegro za 15 zł można sobie kupić gogle przeciwgazowe niegdyś stosowane m.in przez milicję na zamieszkach gdzie stosowano granaty CN.
Do zabawy mogą się przydać
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Miotacz w formie piany tak, ale TW 1000 w przeźroczystym strumieniu niekoniecznie
Na allegro za 15 zł można sobie kupić gogle przeciwgazowe niegdyś stosowane m.in przez milicję na zamieszkach gdzie stosowano granaty CN.
Do zabawy mogą się przydać
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gogle z ZOMO nie chronią nosa. To wada. Ale ładne cacko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. wiem wiem te linki juz byly w tym temacie ;-)
Napisano Ponad rok temu
SABRE
możliwe że SABRE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Centus sprowadził nareszcie Police OC-17 Magnum [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Butle identyczne jak w foxach ,chyba sie skusze .... napewno sie skusze na stożek mgły 60 ml .... tylko szkoda ze nie zel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Centus sprowadził nareszcie Police OC-17 Magnum [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Butle identyczne jak w foxach ,chyba sie skusze .... napewno sie skusze na stożek mgły 60 ml .... tylko szkoda ze nie zel
Obie wersje PM OC-17 z USA dawno sprawdziłem. Strumień jest to tzw splatter stream czyli nie jak ze strzykawki ale szerszy, prawie jak Cone oraz drugi tzw chmurka ale taka gęsta i chyba taka bardziej żelowa. Jak dla mnie oba to prawdziwa bomba. A jak oblepia buzkę hehe. Łatwo tego gó*wna nie usuniecie.
Napisano Ponad rok temu
Obie wersje PM OC-17 z USA dawno sprawdziłem. Strumień jest to tzw splatter stream czyli nie jak ze strzykawki ale szerszy, prawie jak Cone oraz drugi tzw chmurka ale taka gęsta i chyba taka bardziej żelowa. Jak dla mnie oba to prawdziwa bomba. A jak oblepia buzkę hehe. Łatwo tego gó*wna nie usuniecie.
Juz nie mam watpliwosci ,biore chmurke bez wahania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli to nie problem wrzuć zdjęcie nalepki (przód i tył) z oryginalnego oc17.
Gascoltowy OC17 ma zupełnie innego orzełka, nalepka przyklejona na odpierdól się
i nie ma informacji o barwniku UV.
Pozdrawiam Gazowników
Napisano Ponad rok temu
@Majk
Jeżeli to nie problem wrzuć zdjęcie nalepki (przód i tył) z oryginalnego oc17.
Gascoltowy OC17 ma zupełnie innego orzełka, nalepka przyklejona na odpierdól się
i nie ma informacji o barwniku UV.
Pozdrawiam Gazowników
W opinii moich znajomych Gascolt na 100 % sprzedaje te od Inter-Ark.
Zdjęcia nie wyjdą moim marnym aparatem 2 mln pixeli i te jasne( srebrne) literki na czarnym tle. Nie da rady. Ważny jest spód puszki w tych z USA. Jest tam zawsze taki magiczny stempel z datą produkcji ( BORN ON : ) i datą ważności oraz numerem serii.
Poza tym te z USA prawie zawsze oferowane są w blistrach w których znajduje się reklama gazu z opisem , i tam jest wzmianka o znaczniku UV.
W Inter-Arku i innych sklepach w Polsce OC-17 sprzedają luzem.
Napisano Ponad rok temu
Ważny jest spód puszki w tych z USA. Jest tam zawsze taki magiczny stempel z datą produkcji ( BORN ON : ) i datą ważności oraz numerem serii.
Poza tym te z USA prawie zawsze oferowane są w blistrach w których znajduje się reklama gazu z opisem , i tam jest wzmianka o znaczniku UV.
Potwierdzam dzisiaj dostałem PM OC-17 od hotspray.pl
Napisano Ponad rok temu
Ważny jest spód puszki w tych z USA. Jest tam zawsze taki magiczny stempel z datą produkcji ( BORN ON : ) i datą ważności oraz numerem serii.
Potwierdzam dzisiaj dostałem PM OC-17 od hotspray.pl
Słyszałem trochę dobrego o hotspray.pl. Dobrze ,że mamy taki wybór. Wg mnie wystarczający. Pomocnicze cacka w stylu Crossfire mozna dokupić w kalibrze i w ten sposób mamy wszystko czego niech się boją łobuzy. A czasy idą srogie. Będzie się działo bo bieda w narodzie coraz wieksza a wtedy przestępczość wzrasta.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 16
0 użytkowników, 16 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu