do 200zł
Napisano Ponad rok temu
podawajcie propozycje, bo ja już nic nie wymysle:/
dzięki
Napisano Ponad rok temu
Witam chce kupić sobie dobry nożyk do 200zł, który będzie dobrze wyważony, bo pubie rzcać sobie czsem i zeby nie miał blokody Back Lock. i chcę całe ostrze gladkie....
podawajcie propozycje, bo ja już nic nie wymysle:/
dzięki
Rzucac skladanym? Nie szkoda go?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam sie gdzie tu pomylka i czy mialo byc: "po pubie rzcac sobie czsem" czy "bo lubie rzcac sobie czsem"... :wink:...bo pubie rzcać sobie czsem...
Bo co do rzucania skladakiem mam uczucia jak poprzednicy.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
PP
Napisano Ponad rok temu
co do blokady, to jestem pewien, bo to jest jedyny element, który zdeklasował mi kilka modeli:/ a jeśli chodzi o rzucanie, to nie tak, jak rzutkami... tylko, jak bede sie nudził, to żebym go wgił w podłogo,a nie, ze wlnie rękojeścią i rykoszetem poćwiartuje wszytkich w około...
(sorka ze wszelkie błedy)
pike jest fajny, ale ta blokada:/ i ostrze mi się nie podoba...
Z chęcią brałbym nóż ze stałym ostrzem..., ale one są wielkie:/ a ja chce mieć coś, co bym nosił ciągle przy sobie...chyba,ze macie jakieś propozycje.. jak tak, to pisać...
THEX
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z chęcią brałbym nóż ze stałym ostrzem..., ale one są wielkie:/ a ja chce mieć coś, co bym nosił ciągle przy sobie...chyba,ze macie jakieś propozycje.. jak tak, to pisać...THEX
Ale tam! Są i małe fixedy, a nawet całkiem malutkie np. CRKT F4. Poza tym Timberline Mini Pitbul i cała kupa innych. No i jak napisał Morfeusz - BeckerNecker Camillusa, nie do zajechania. Tym możesz rzucać nawet w beton :-) Pozdr. Loth.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dostałem propozycje kupna do 200zł....
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
a CO MYSLICIE O: crkt m21-04
dostałem propozycje kupna do 200zł....
MYSLE, ze to swietna propozycja na swietny noz. Jesli nowy, to... nie wierze, 200 za nowke m21?! A jak uzywany, to luz. Ten noz ciezko zepsuc.
Sam go zanabylem niedawno, jest swietny. Solidny, mocny, dobrze lezy, blokada, ostrze, rekojesc - wszystko gra!
(Ale i tak bym nim nie rzucal :wink: )
Pozdrawiam,
MaciekK
Napisano Ponad rok temu
Becker-necker zamocowany linką do pasa w ogóle nie przeszkadza i można go łątwo dobyć. Popsuć toto to dość wyczyn, bo małe, grube i pancerniasty szlif (czubek prawie jak piramida )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ---za 200zł...........
to co wy na to:>??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wycofane z produkcji...
- Ponad rok temu
-
Skirmish i Mini Skirmish
- Ponad rok temu
-
Do właścicieli S.Military