CZY W SPORTACH WALKI WSPOMAGACIE SIE ANIMAL PAKiem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy nie jest to za silny suplement,by go brac cwiczac sztuki walki?Cwicze 6-7 razy w tygodniu...VT...ale wzialem wczoraj przed boksiem,dziwnie sie czlem,jakis oslabiony pod koniec dnia,wlasnie jakby brakowalo witamin,dzis po muay thai tak samo...
A ile już tygodni trzymasz taki reżim? Może to tylko zwykłe przetrenowanie. Zrób sobie przerwę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 - większość witamin rozpuszcza się w tłuszczach, tych najwięcej dostarcza obiad
2- jest nafaszerowany enzymami trawiennymi, więc obiadek łatwiej się przyjmie no i jest najobfityszym posiłkiem z założenia
3 - raczej większość trenuje wieczorem, więc jest i kop na trening dostarczony w odpowiedniej porze
Ale sa i minusy - dawki są olbrzymiaste, jak dla mnie do zaakceptowania przy naprawdę ciężkich treningach - ja stosuję tylko przed zawodami. Nie jestem pewien, czy długotrwałe wcinanie enzymów trawiennych nie zaburza wydzielania własnych i czy generalnie nie wpływa to negatywnie na florę jelitową. Ja tam zawsze po kuracji animal pakiem wcinałem przez parę dni lakcid albo inne bakterie, od tak na wszelki wypadek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Animal Pak to witaminy, minerały, enzymy trawienne i parę substancji lekko pobudzających, typu żeń szeń. Spped 8 to typowy energy booster, zresztą wycofany ze sprzedaży, o ile pamiętam. Więc co ty chcesz porównywać?
Wycofany? No ciekawe kto Ci tak powiedział... i to nie jest booster!
Napisano Ponad rok temu
Na witaminy mi to nie wygląda.1 ampułka zawiera:
ALC 350 mg
DLPA 250 mg
Naturalna kofeina 120 mg
GABA 100 mg
DMAE 40 mg
Smilax medica
Yerba Mate
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A my tu rozmawiamy o Animal Paku, comprende? I jebie nas twoja feto podobna ampuła. Załóż se osobny topic i smaruj peany o Speed 8.Widzę, że nie masz pojecia co to jest... to substancja w ampułce działająca przez 8h mocniej, niż feta, tylko że nie można się uzależnić i nie powoduje "żadnych" skutków ubocznych.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odszkodowanie za nieszczęśliwy wpyadek
- Ponad rok temu
-
Zwykłe stłuczenie?