nasiadówki w klatce schodowej
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz dzięki!
Pozdravim,
Kot
Napisano Ponad rok temu
heh rozwale was...
Kup ampułke zapachową ( kosztuje 3 złote ).
Dostębne zapachy to:
- musztarda
- pieprz
- pierd
- zgniłe jaja
- ping pong
Ampułke dostaniesz w sklepie ze śmiesznymi rzeczami...i
a co to za zapach - ping pong ????????????????? 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety nie chodzi o samo wysiadywanie. Mam nadzieję że da się załatwić sprawę szybko i skutecznie.
domyślam się, więc do samego przesiadywania dochodzi np. zakłócanie ciszy nocnej, dewastacja klatki i pewnie jeszcze coś, a więc policja ma się do czego przyczepić, jeśli tylko zechce ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
)Pit( kup ping ponga (55 gr. ) o podpal uwazaj na ręce... piłeczka spłonie w 1 sekunde i wtedy sie sztachnij zapaszkiem
A jaka fajna kometa od tego jeszcze będzie.
Takie metody moim zdaniem nie są tak do końca skuteczne , bo w końcu smrodzą też tym którzy mieszkają na danej klatce.
Ale spróbować nie zaszkodzi, jeśli wyniosą się po jednym dwóch razach, to trochę poświęcenia, się opłaci.
Napisano Ponad rok temu
Pogadałam w spółdzielni i obiecali porozumieć się ze strażą miejską a jeśli to nie pomoże, z policją.
Pozdravim,
Kot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czaisz się jak tygrys przy drzwiach, ani mru-mru przez cały czas... jak spostrzeżesz, iż ktoś poluje na wycieraczke ( poznasz po charakterystycznej postawie - będzie się skradać )... to bierzesz duży rozbieg i biegniesz w drzwi... twój partner otwiera je w momencie, w którym masz się udzerzyc w drzwi i uderzasz dwiema stopami
A na serio: to już kradną wycieraczki ??? Skąd jesteś ?
Naprawde na serio : Rzecz polega na tym zeby im zaczęła sie klatka zle kojarzyć, raz moze dwa i odpuszczą... a przy okazji dostanie sie posiadaczom psów...
Jeszcze musze znaleść sposób, aby ich zmusić do sprzątania trawnika, bo nawet w piłke nie ma gdzie pograć... ( ma ktoś jakiś pomysł ??? Przecież nie będe ich bił... )
Ewentualnie mozesz kupić strzykawke i doraźnie zawartość fiolki wciągnąc do strzykawki... i jak bedą tam stali poprostu przechodzisz po tajniacku wylewając troche smrodu poczuja po jaki 20 - 30 sekundach.... znakomity srodek doraźny... szybszy niz policja i straż miejska, a nawet szybszy gorący kubek ( trzy minuty )
Sorry, że tak przesmiewczo... ale ja bym to własnioe tak zalatwil... nikt nie zauwazy zwiazku miedzy jakimś anonimowy człowiekiem wychodzącym przez klatke, a zapachem zgniłych jaj... A ze straza miejska roznie bywa...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gonieni sa regularni.. jezeli sa jakies pety-maja je zbierac.. naleja gdzies.. mama leci do ich starych (sam tego nie zalatwie, bo jestem w ich wieku ). Raz byla interwencja policji, bo jakies inne chuje sie zebraly i zaczely mi matke wyzywac itp. .. panowie przyjechali, powiedzieli, ze nie moga nic zrobic, bo nie znaja nazwisk i nie wiedza, ze to na pewno oni, bo nie zostali zlapani za reke itp. nawet potem nie przejechali kolo bloku...
a kiedy indziej bylo dzwonione po policje i nawet interwencja nie byla odnotowana... ogolnie to policja szczerze sika na takie interwencje.. u nas sie to zalatwia inaczej.. dzwoni sie po agencje ochrony ktora ma taki nawyk- najpierw na ziemie.. a potem pytaja o nazwiska
Napisano Ponad rok temu
jezeli sa jakies pety-maja je zbierac.. naleja gdzies.. mama leci do ich starych
To ostrych macie dresów, nie powiem
Napisano Ponad rok temu
poza tym u mnie w bloku to raczej cipy sa niz prawdziwe dresy..
Napisano Ponad rok temu
Było to kilka dni temu. Jak myślicie, czy mogę żądać teraz od np dzielnicowego, żeby odwiedził tą rodzinkę i wlepił mandat? bo wtedy chyba nie dostali :?
Napisano Ponad rok temu
Jak myślicie, czy mogę żądać teraz od np dzielnicowego, żeby odwiedził tą rodzinkę i wlepił mandat? bo wtedy chyba nie dostali :?
Spytaj kolegi, on zapewne poskarzł by się ich rodzicom :wink:
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co bys zrobil jak ci gosce by byli twoji sasiedzi?
- Ponad rok temu
-
interesujacy artykul/opowiesc (po Angielsku)
- Ponad rok temu
-
teleskop dobry na wszystko ?
- Ponad rok temu
-
mioltacz zelu
- Ponad rok temu
-
Co lepsze
- Ponad rok temu
-
Małe spostrzeżenia..