SEKCJA "COMBAT XTREME"
Napisano Ponad rok temu
To o czym piszesz nie jest niczym nadzwyczajnym człowiek który uczy w systemie Combat powienien miec te umiejetnosci poza tym jestes jak mniemam byłym wojskowym.
Takie szkólki zakłada po wyjściu co 2 komandos bo jest na to popyt co do jakosci sprzedawanych usług sie nie wypowiem , to ze masz duzo lat podając jako baze doswiadczenia o niczym nie swiadczy ( w takim razie miałęś duzo czasu zeby sie tego nauczyc ). Jełi mając 30 lat nikt o tobie nie słyszał jako swietnym szkoleniowcu to twoje 5 minut mineło kolejna szkoła przygody.Oczywiście po podwieszeniu stronki wszystko nabierze rumieńców bedzie wiadomo kim jesteś i bedzie wszystko ok .
Tak jak sam zauwazyłes wielu na forum to osoby które nie do konca pisza tak jak jest więc nie dziw sie że ktos jest sceptyczny do takich informacji.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam Kwiat
Napisano Ponad rok temu
,ma za soba mnustwo lat pracy w jednostkach specjalnych wojska i policjii mam tez swoje lata
moze sie myle, ale czy mozna w tym panstwie przez "mnustwo " lat pracowac jednoczesnie w jednostkach specjalnych wojska i policji ? moze w dni parzyste byles komandosem a w nieparzyste atekiem a w niedziele plywales i sie wspinales.??????????
Napisano Ponad rok temu
W niedziele wieczorem Kat_17 pracuje w wywiadzie i dla tego ćwiczy działania super tajne łamane przez super poufne. Pamiętajcie wejście na powyzej podana strone zwiazane jest z pewnymi konsekwencjami. Kat_17 musi w okreslonym czasie wytropic was i zabić. Żegnajcie właśnie ktoś dzwoni do drzwi jeśli to nie Norris to jego kolejne wcielenie - poprostu Kat........
Napisano Ponad rok temu
bo każdy je ma, jak mawiał Vito Corleone- postać z "Ojca Chrzestnego"(polecam książkę!)
..ale...
kolega, nowy Forumowicz- Kat 17, wydaje mi się nieco koloryzować swoje umiejetności albo do posiadanych uprawnień dodawać kolejne papierki, które nie mają potwierdzenia w jego rzeczywistej bazie umiejętności..
BO: niemożliwością jest mieć 40 lat i być specjalistą od tylu dziedzin...
zresztą sama nazwa sekcji brzmi nieco grotezkowo...
jeśli kolega Kat 17 przedstawi swoje dane osobowe i najdzie potwierdzenie na swą działalność przeproszę GO..
rey ALL
Napisano Ponad rok temu
Kat 17 to instruktor prowadzący " to wszystko" co napisane na tej stronce ??
bo jeśli tak to chyba wiem kto to jest a jeśli się myle to łatwo to sprawdze
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Street Fighting w ATW w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
Wielkie Bóg zapłać
- Ponad rok temu
-
Combat 56 VHS
- Ponad rok temu
-
Treningi KravMaga w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
I SEMINARIUM WORLD KRAV MAGA FEDERATION NA ŚLĄSKU ZA NAMI
- Ponad rok temu
-
jaki ochraniacz na krocze?
- Ponad rok temu
-
W Nowym Sączu lub okolicach ?
- Ponad rok temu
-
PRZEPRASZAM, ALE SKASOWAŁEM NIECHCĄCY TEMAT CO TO JEST COMBA
- Ponad rok temu
-
Krav maga - czyli walka w bezposrednim kontakcie.
- Ponad rok temu
-
kursy wing tsung
- Ponad rok temu