zolty pas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja zdawalem na zolta belke jakies 5 lat temu i byl to 9 kup
u mnie to samo
Napisano Ponad rok temu
w itf nie pamietam zeby 9kup=zolty pas... zaczalem w '98, a nie slyszalem tez od tych co dluzej cwiczyli zeby tak bylo... chyba ze bylo to bardzo dawno to nawet bym sie nie zdziwil zbytnio :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenuje Taekwondo WTF ! 2 lata temu zdałem na zółty pas i po kilku miesiącach zaprzestałem trenowac ! Teraz ponownie zapisałem się na Taekwondo i zastanawiam się czy ubrac biały z belką czy zółty. Wydaje mi się ,że jezeli zdałem na zółty to przepisy niemogą się cofnąc ! Prosze o konkretną odpowiedz
pozdrawiam //`ERNI
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
10 kup (cup:) bialy 9k Ż belka pozdro
Napisano Ponad rok temu
Dla orientacji, zdaje się na stopień, a nie na kolor. Jeśli więc ktoś ma 9 kup, to nie znaczy to, że ma żółty pas dlatego, że 8 lat temu tak sie go oznaczało.
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
za starych dobrych czasow to bylo u nas tak ze jak ktos wracal po dluzszej przerwie to zakladal pas bialy niezalezeni od posiadanego stopnia a potem przystepowal do nastepnego egzaminu zgodnie z posiadanym stopniem i jak zdal to zakladal to na co zdal.
taki przejaw skromnosci....
ja mialem przerwe po 6 kup i wrocilem na sale z bialym pasem a potem przystepowalem do egzaminu na 5 itd.. tylko noszenie tego bialego pasa mi zostalo do konce treningu... mysle ze to jest najlepsza metoda i polecam zastosowanie....
Napisano Ponad rok temu
Nie zdaje sie na pas tylko na stopien...
Ps. Nie zauwazylem ze Gizmo juz to napisal :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wiazanie pasa w taekwondo wtf help!!
- Ponad rok temu
-
debiut
- Ponad rok temu
-
Czy Moge Zaczac Nauke TKD