Jujitsu + ?????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale imo bez treningow laczonych to mniej daje trenwoanie uderzen i chwytow osobno ;>
Napisano Ponad rok temu
Zaraz namieszam i zacznie sie zadyma A moze znajdź kompetentnego nauczyciele JJ, w systemie wszystko jest, i z mojego doswiadczenia , tak parter jak i uderzenia i kopnięcia są takie jak powinny być.Wlasnie jaka sztuke zacząć trenowac obok jujitsu aby "uzupelnić" swoje umiejetnosci chodzi mi glownie o ciosy rekami nogami i parter rodem z bjj z gory dzieki
pozdrawiam Dima
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Dima
Napisano Ponad rok temu
to dolacz boks, taekwondo i bjj :wink:chodzi mi glownie o ciosy rekami nogami i parter rodem z bjj z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeby miec czas na inne rzeczy? Moze po prostu treningi na zmiane, raz jj raz bjj/tajski/boks/kick/kravka/ i potem znowu jj i potem znowu cos z tego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej, że nauka techniki jest tam poparta właściwą metodyką/metodami treningowymi. Czego raczej nie uzyskasz w ogromnej większości grup i systemów SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niby to samo ale niekoniecznie :wink: :wink:
ja gdy miałem więcej czasu łączyłem w miarę możliwości i otworzyło mi to oczy na wiele spraw dotyczących parteru i.. stójki...
boks jest także dobrym pomysłem... ju jitsu ma tę przewagę nad większością innych systemów że jest kompatybilne ..
więc masz sporo mozliwości..może dołącz taki system w którym jest najwiecej elementów tego w czym czujesz się najsłabszy.. nadrobisz niedobory w swoim arsenale technik..
rey
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a poważniej to ja własnie takie mam zdanie, cieszę się że je równiez podzielasz..
Napisano Ponad rok temu
p.s. Nic więcej nie trzeba !!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Opłaty za treningi
- Ponad rok temu
-
Co dla małolata ?
- Ponad rok temu
-