zgadzamy sie co do tego, ze noz JEST podstawowym narzedziem wyprawowym/survivalowym/terenowym* ???
*niepotrzebne skreslic
zgadzamy się
Napisano Ponad rok temu
zgadzamy sie co do tego, ze noz JEST podstawowym narzedziem wyprawowym/survivalowym/terenowym* ???
*niepotrzebne skreslic
Napisano Ponad rok temu
Wybacz, ale nie chce mi się o tym gadać.
Jak ktoś ma chęć nosić ze sobą 20 kg stuffu, jego problem - ale jak opowiada jakie to niezbędne do przetrwania w lesie, to już pierdoli od rzeczy na co mam żywe dowody.
I tyle.
AdamD
Chodzi mi tu mianowicie o wymieniane przez wielu uzytkownikow rabanie nozem. Jakie, k...., RABANIE nozem #Shocked ?
Napisano Ponad rok temu
uwiera :?Najekonomiczniej wziąć piłę motorową.
Napisano Ponad rok temu
AdamD, czy możesz mi podać jeden powód, dla którego mam mojego Rata-7 zostawić w domu??
Napisano Ponad rok temu
A malo to w Biesach czystych strumykow? Po co dzwigac wode?Oczywiście. Możliwość zabrania dodatkowego 0,5l wody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zacząłem pisać odpowiedź, ale złapałem się na tym że wracam do dyskusji pomiędzy onanistami i użytkownikami, i skasowałem.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No cóż, traktowanie tego "onanizmu" dosłownie trochę mnie zaskakuje. Uznam jednak że to taki zabieg na potrzeby dyskusji, i że nie muszę tłumaczyć o co mi chodziło.
Użytkownik to jedno. Hobbysta - drugie. Gość który pisze że super stal w niezniszczalnym taktycznym nożu za $500 pozwoli mu na zrobienie takich cudów, że hohohooo, a potem zabiera ten nóż na działkę i w ramach survivalu obcina gałąź grubości palca, i po starannym naoliwieniu głowni robi fotoreportaż, to ta trzecia grupa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rytmicznym uderzaniu, z widocznym skutkiem, zaostrzonym, metalowym, odpowiednio ciezkim przedmiotem w drewno/drzewo celem przerwania jego ciaglosci w plaszczyznie podluznej jak i/lub poprzecznej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu