Witam !
nie mogłem znaleźć podobnego tematu, jeśli takowy był a go przeoczyłem to przepraszam i prosze o ew link do niego
Problem mam nastepujący:
Postanowilem sobie zwiększyć mase, zakupiłem sobie odżywke (gainer mass xxl), zacząłem stosować dietę (dużo białka i węglowodanów, 6 posiłków dziennie plus tenże gainer między posiłkami) i musze przyznać że rezultaty są świetne - w przeciagu tygodnia 4kilo !! a dodam że ważyłem do tej pory 64kg przy wzroście 173 za żadne skarby przytyc nie mogłem. Przejdzmy jednak do sedna - z wyników jestem bardzo zadowolony, lecz wiem również że po miesiacu z tej odzywki bedę musiał zrezygnować ponieważ po pierwsze nie chce ważyć więcej jak 75kg i po drugie co jest większą przeszkodą fundusze mi na takową nie pozwalają (129zł) ;/ i tu moje pytanie: jak w późniejszym okresie utrzymać tak wypracowaną wagę nie wydając fortuny ? Widziałem jakieś takie cuda jak odżywki specjalnie na noc i inne wynalazki, ale pytam się doswiadczonych "pakerów" jakie macie na to sposoby, dodam że jeśli wchodziłaby w gre jakaś ew odżywka do comiesięcznego stosowania to nie chciałbym przekroczyć granicy 50zł
Pozdrawiam ;]
utrzymanie wagi
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
moj plan odzywiania - prosba o komentarze
- Ponad rok temu
-
Bieganie przed czy po siłowni?