zabojstwo pod zaczkiem
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
szok..
Napisano Ponad rok temu
szok..
zeby tylko...przeciez tego nie mozna nawet skomentowac :?
...pierdzieleni psychopaci-dla takich wlasnie powinni wprowadzic kare smierci...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
śmierć to śmierć - ludzka tragedia, ale nie wiem jak sie to ma do ulicy przecież i tak dorwie nas prędzej lub puźniej, a z tego wydażenia wynika że jak sie chce być bezpiecznym to trzeba mieć broń, a zabójców skazać na powolną bolesną śmierć tylko szkoda że w Polsce to niebędzie miało miejsca
no sorry ale chyba jet roznica jak 'zejdziesz' zatluczony tasakiem przez dresow czy inny margines spoleczny albo dozyjesz do tych 7x/8x/9x lat i umrzesz spokojnie we snie-no chyba w ten sposob to dziala...ale coz-szanuje Twoje zdanie i nie zamierzam go negowac...
Napisano Ponad rok temu
Kto zna Kraków wie że Żaczek był naprawdę "studenckim" klubem ( w znaczeniu: ludzie z miasta lansowali się raczej w innych lokalach).
Jak widać nie ma już miejsc w których można się "bezpiecznie" zabawić.
Nasówa mi się refleksja; żę oprócz ochraniacza na zęby zacznę nosić jakiś poważny sprzęt.
Wyraźnie zniesmaczony Lemur zwany rocco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TROLU, wyjdź z tąd! :twisted: (i tak mam cię już na liście ignorowanych)co to ma to rzeczy ze żaczek był studenckim klubem. Jesli myślicie że student to od razu kulturka to sory ale porzucie nadzieję. a ta bujka zabujka tylko potwierdza to co pisze teraz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie brałem dotąd udziału w nagonce na ciebie - uważałem że to bez sensu.
Ale zmusiłeś mnie do napisamia tego co myślę: Ty NAPRAWDĘ jesteś tępy.
Śledzie w śmietanie - TAK,
na Vortal Budo - NIE.
To był pierwszy i ostatni taki post z mojej strony, bo nie mam zamiaru tracić czasu na wycieczki z trolami.
rtx.
Napisano Ponad rok temu
ja swojego czasu w klubach studenckich zauwazylem taka prawidlowosc w temacie zadymiarzy:Fakt. To był szok.
Kto zna Kraków wie że Żaczek był naprawdę "studenckim" klubem ( w znaczeniu: ludzie z miasta lansowali się raczej w innych lokalach).
Jak widać nie ma już miejsc w których można się "bezpiecznie" zabawić.
Nasówa mi się refleksja; żę oprócz ochraniacza na zęby zacznę nosić jakiś poważny sprzęt.
Wyraźnie zniesmaczony Lemur zwany rocco.
-"Dresiki" co przyszly nakurwiac "miekkich studentow".
-"twardzi koledzy studenci" co dla jaj/szpanu/chuj wie czego chca nakurwiac innych studentow.
Dlatego damy sobie spokoj z jazdami "a w klubie studenckim to raczej spokojnie jest,nie?".
Napisano Ponad rok temu
Śledzik własnie że jak stoodent to kulturka takie jest moje zdanie . W koncu po to sa kluby studenckie zeby takie lolki jak ty siedziały na zew.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Choćbym miał zbanować pół forum, nie pozwolę na to żeby (w miarę) sensowne teksty były traktowane jako trolling czy przejaw debilizmu. Jak będzie pierdolił od rzeczy / nie na temat - to inna bajka.
A
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bramkarze
- Ponad rok temu
-
Walka z czlowiekiem w palcie : )
- Ponad rok temu
-
kurator???