instruktor tkkf specj karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TKKF funkcjonuje do dnia dzisiejszego, działają w nim także nieliczne co prawda sekcje karate /nieliczne bo większość instruktorów rekreacji ze specjalnościa karate pozakładała własną działlaność gospodarczą/.
Twoje dokumenty zachowują ważność mimo, iż TKKF nie prowadzi już kursów instruktorskich w dziedzinie karate. Twoje uprawnienia możesz więc wykorzystywać w TKKF-ie lub pracując na własny rachunek.
Pamiętaj jednak, że z tymi uprawnieniami nie możesz prowadzić zajęć w klubie sportowym /UKS, stowrzyszeniu/ i nie wolno Twoim zawodnikom startować w zawodach.
W rywalizacji sportowej moga brać udział wyłącznie członkowie klubów sportowych /UKS, stowarzyszeń/ zaś ćwiczący w TKKF lub w tzw. klubach prywatnych nie mają takiego prawa.
Z doświadczenia wiem, że wielu i tak startuje ale jeśli się coś stanie to krótko mówiąc -prokurator !!! Więc lepiej sobie odpuścić...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że jest ważna !
Z doświadczenia wiem, że wielu i tak startuje ale jeśli się coś stanie to krótko mówiąc -prokurator !!! Więc lepiej sobie odpuścić...
Pozdrawiam
nie mam zamiaru nic zakladac, myslalem raczej aby gdzies sobie pocwiczyc, tylko kto mnie teraz przygarnie ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro chcesz poćwiczyć to nie rozumiem dlaczego pytasz czy twoje papiery sa nadal ważne ? Co ma piernik do wiatraka ? Jeśli chcesz ćwiczyć - to prosta sprawa idziesz na trening do wybranego klubu, płacisz składkę, rozbisz badania kontrolne i ćwiczysz. Do tego legitymacja insturktora nie jest potrzebna...
po co te nerwy, wystarczylo przeczytac w calosci mojego maila cytuje "po prostu jestem ciekaw"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ksiażka do nauki karate.
- Ponad rok temu
-
Karate Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Sinkyokushinkai pytanie
- Ponad rok temu