Sprężynka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niech kolo was stanie ktos,kto umie i was instruuje. Wtedy wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
No nie bardzo siła rąk..zwłaszcza jak chce się robić i bez rąk, a tak jak napisałem, w zasadzie gdy załapałem już ruch i pracę ciała to w zasadzie od razu nauczyłem się obu wersji. Głównie chyba własnie mięsnie brzucha potrzebne, ale przede wszystkich technika - czyli próbować, próbować i próbować aż się wyczuje sprawę.Moim zdaniem to będzie prędzej siła rąk...
Napisano Ponad rok temu
A z kolei widziałem też, że większość osób robi dużo szybciej i zupełnie inaczej.
Tu macie filmik z wieloma rodzajami sprężynek:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ale dla mnie ten ruch jest bardzo dziwny i jeszcze go skumać nie mogę Cóż, może w końcu wyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
Czy jak chce poćwiczyć sprężynki to moge na podłodze w domu normalnie, na twardym podłożu też, czy bardzo sobie tym nadwyrężę, potłukę kark itp. Czy ewentualnie macie jakieś sposoby na ćwiczenie tego w warunkach domowych ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Karku to raczej nie, ale plecy mozna sobie bardzo ladnie poobijac. Ja na poczatku mialem fajne siniaki, ktore strasznie smiesznie sie ukladaly zgodnie z rozkladem poszczegolnych kregowA ja mam pytanie do ekspertów za 10 pktów.
Czy jak chce poćwiczyć sprężynki to moge na podłodze w domu normalnie, na twardym podłożu też, czy bardzo sobie tym nadwyrężę, potłukę kark itp. Czy ewentualnie macie jakieś sposoby na ćwiczenie tego w warunkach domowych ???
Poluz sobie koc zlozony na 4 razy i spokojnie na tym juz mozna cwiczyc bez obaw ze sie czlowiek poobija. A nie utrudnia to tez specjalnie.
Napisano Ponad rok temu
Hehe ja też ten sposób wypróbowałem. Tyle, że jednak troche można sobie plecy poobijać . Ale z kocem to dobry patent jest, thxja miałem taki sposób ze sie kładłem na podłodze i próbowałem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
skad bialko?
- Ponad rok temu
-
Kontuzja...co robić?
- Ponad rok temu
-
równomierny trening na klatke