Jebane bydło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę mi to wyjaśnić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tego nie skomentuje, zrobcie to za mnie...Uważam, że powinno się mówic o burdach na stadionach bo tam cześciej można dostać po głowie niż w gimnazjum i to poważnie :? wiec piszcie co zrobic zeby uważać kiedy się idzie na mecz
PS. Nie wiem czemu, ale ciebie sledzik nie lubie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a odnośnie tematu to kask sobie można skołować zawsze jakaś ochrona :wink:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Masz racje. Juz sie nawróciłem.do takich rzeczy używa sie priva :roll:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
a na temat dodam jeszcze tylko że dobrze jest się nie obnosić z klubami np na szaliku albo czapce bo wtedy można zerwać w czape właśnie.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie do Sz. P. Moderatora. Gdy ktoś zakłada w dziale ulica temat np o bójce w swoim gimnazjum to jest ok, a gdy zakładam trochę poważniejszy wątek nt. bezpieczeństwa na stadionach i w ogóle imprezach masowych to zostaję odeslany na inne forum?
Proszę mi to wyjaśnić
Jeżeli chodzi ci o mecze piłkarskie i kibiców to poszukaj w archiwum. Było jusz o tym naprawdę sporo i to naprawdę długich tematów.
Jeżeli zaś chodzi ci generalnie o bezpieczeństwo imprez masowych jako takich to możemy założyc nowy temat (chyba ze jusz o tym wczesniej było, a przoczyłem), to bardzo chętnie się tam wypowiem.
P.S. Adam, współczucie za prowadzenie najbardziej niewdzięcznego działu.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Bo nie lubię piłki nożnej 8)
A tak poważniej, to rozwiązanie problemów bezpieczeństwa na stadionach ma się NIJAK do tematyki tego forum.
A jak ktoś uważa że ma - bo można tam dostać łomot - to ja mam radę która rozwiąże wszystkie problemy. Oglądać mecze w telewizji, nie pchać się w obszar wysokiego zagrożenia wpierdolem, i będzie cacy. Koniec tematu.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj w Stalowej Woli odbył się mecz Stali St Wola ze Stalą Rzeszów. Ponieważ kibice obu drużyn od dawna nie daża sie sympatią spodziewaliśmy się że może być gorąco. I faktycznie po zakończeniu meczu jebane bydło (bo inaczej nazwać ich nie mogę) zaatakowało sędziego.
Człowieku, ciesz się że to kibice. Tydzień czy dwa tygodnie temu sponsor drużyny z mojego miasta wybiegł na boisko po nie uznaniu gola przez sędziego i pięści poszły w ruch. Większy wstyd, niż cokolwiek. Z decyzjami siędziego się nie dyskutuje, ale widocznie ludzie o tym nie wiedzą.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Duł po ucieczce :(
- Ponad rok temu
-
Co o tym myślicie?
- Ponad rok temu
-
10zl
- Ponad rok temu