Yy... no więc... doszedłem ostatnio do wniosku że potrzeba mi sportu.
Nie jest dobrze: od jakiegoś czasu spedzam więcej czasu w pozycji
leżacej niż stojącej. I mimo ze raczej nie jestem filigranowy czuje sie
slaby i zniedoleznialy jak malo kiedy
 W dodatku mam jakieś
   W dodatku mam jakieś cholerne lęki, dołki i samoocene bliska zera. Słowem moja psycha też
nadaje się do naprawy. A poimyslec ze lat mam dopiero 22

Więc, pewnego dnia pomyslałem sobie "dość tego" i od tego czasu
nosze sie z zamairem zapisania sie kickboxing (sekcja "rekreacyjna")
co by sie rozruszać i nabrać troche krzepkości. Zaznacze ze nie chce
sie nauczyc "bic ludzi" ale poczuc pewniej i sprawniej.
Oczywiście mam jakies watpliwosci, obawy i inne takie i w zwiazku z tym
kieruje kilka pytan do forumowiczow:
po pierwsze, czy w takim stanie mam po co isc do sekcji "kicka" czy moze
lepiej najpierw pocwiczyc w domu ? druga obawa pewnie wyda wam sie
super debilna... ale boje sie cwiczen w parach
 bo jak znajde
   bo jak znajdepartnera do cwiczen gdy tam juz wszytcy sa w jakims stopniu zaprawieni ?
pewnie bede najwiekszym niedolega na sali i nikt nie bedzie chcial
ze mna cwiczyc
 a co dopiero sparnigi. heh. jak to wyglada w
  a co dopiero sparnigi. heh. jak to wyglada w praktyce ? no dobrze. narazie to by było na tyle.
Pozdrawiam
jacekg

- w każdej sekcji jest taka osoba co się nazywa TRENER:) - On jest po to by Cię nauczał, wierz mi, że ćwicząc samemu jakąkolwiek sztukę walki po przez książki, kasety, płyty itp, nabierzesz strasznie złych nawyków, od tego jest trener by Cię uczył dobrze
  - w każdej sekcji jest taka osoba co się nazywa TRENER:) - On jest po to by Cię nauczał, wierz mi, że ćwicząc samemu jakąkolwiek sztukę walki po przez książki, kasety, płyty itp, nabierzesz strasznie złych nawyków, od tego jest trener by Cię uczył dobrze 

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Nie mozesz sie zrazac , a uwagi partnerow , szczegolnie tych bardziej zaawansowanych postaraj sie przeanalizowac a nie martwic sie nimi , ze czegos nie potrafisz albo cos takiego , po to tam bedziesz chodzil zeby sie nauczyc. Sport zmienia ludzi , im wiecej mu dajesz z siebie tym wiecej dostajesz dla siebie.
 Nie mozesz sie zrazac , a uwagi partnerow , szczegolnie tych bardziej zaawansowanych postaraj sie przeanalizowac a nie martwic sie nimi , ze czegos nie potrafisz albo cos takiego , po to tam bedziesz chodzil zeby sie nauczyc. Sport zmienia ludzi , im wiecej mu dajesz z siebie tym wiecej dostajesz dla siebie. 

) wacha się w okolicach -10.
  ) wacha się w okolicach -10.  

FaceBook
 FaceBook