Jestem pewny, że znalazło by sie troche juniorów w tej kategorii, wiec uprzejmie prosze o przygotowywanie sie do nastepnego Otwartego Turnieju Walk Pierwszych Muay Thai i obowiązkową wizyte
  Jestem pewny, że znalazło by sie troche juniorów w tej kategorii, wiec uprzejmie prosze o przygotowywanie sie do nastepnego Otwartego Turnieju Walk Pierwszych Muay Thai i obowiązkową wizyte  chyba ze ktoś tu trzęsie portkami...
  chyba ze ktoś tu trzęsie portkami...  

Napisano Ponad rok temu
 Jestem pewny, że znalazło by sie troche juniorów w tej kategorii, wiec uprzejmie prosze o przygotowywanie sie do nastepnego Otwartego Turnieju Walk Pierwszych Muay Thai i obowiązkową wizyte
  Jestem pewny, że znalazło by sie troche juniorów w tej kategorii, wiec uprzejmie prosze o przygotowywanie sie do nastepnego Otwartego Turnieju Walk Pierwszych Muay Thai i obowiązkową wizyte  chyba ze ktoś tu trzęsie portkami...
  chyba ze ktoś tu trzęsie portkami...  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
błehehe, dla mnie taka waga w tym wieku w moim wzroscie to była by tragedia raczej
 ale przy moim wzroście 185 cm nie wydaje mi sie abym wyglądał tragicznie, choć może sie mylę, aczkolwiek czuje się świetnie
  ale przy moim wzroście 185 cm nie wydaje mi sie abym wyglądał tragicznie, choć może sie mylę, aczkolwiek czuje się świetnie  oczywiscie postaram sie zrzucic jak najwięcej... tyle, że to nie takie łatwe... Pozdrawiam
  oczywiscie postaram sie zrzucic jak najwięcej... tyle, że to nie takie łatwe... Pozdrawiam  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ja ważę ok 80 kg przy wzroście 1,70m... jakiś komentarz? aha mam 15 lat

I nie narzekam na samopoczucie, gdyż nie mam strasznej 'oponki'
gt8 jak cos potwierdzi
Napisano Ponad rok temu
 Wkońcu z tą myślą napisałem ten post ! By znaleźć przeciwnika
  Wkońcu z tą myślą napisałem ten post ! By znaleźć przeciwnika

Napisano Ponad rok temu
 a nie znasz kogoś kto bedzie jechał w kategorii OPEN albo -91kg ?
  a nie znasz kogoś kto bedzie jechał w kategorii OPEN albo -91kg ?

Napisano Ponad rok temu
 ale juz startowalem w seniorach niejest tak zle:)
  ale juz startowalem w seniorach niejest tak zle:)

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu