Jak to zwykle bywa poczekamy zobaczymy.Antonio Tarver kontra Rocky Balboa
Mistrz świata wagi półciężkiej w organizacji IBO Antonio Tarver jest kandydatem do roli w filmie "Rocky 6".
Antonio Tarver, który jeszcze w październiku walczył o tytuł mistrzowski zagra głównego przeciwnika Sylvestra Stallone. Informacje tą przekazał sam bokser.
59-letni aktor ponownie pojawi się w filmie jako Rocky Balboa. Starzejący się bokser wraca na ring by stoczyć kilka mało znaczących walk. Gdy jednak jego przeciwnikiem zostanie stary mistrz wagi ciężkiej, Mason "The Line" Dixon, pojedynek wzbudzi wielkie zainteresowanie mediów.
Zdjęcia zaplanowano na początek grudnia w Los Angeles.
Antonio Tarver kontra Rocky Balboa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tarver w filmie? Nie ma takiej opcji. Nie ma na to czasu.
A Stallone? Nie mogli wziac kogoś innego? Chocy Rourke, który jest biały (chyba nie muszę mówić, ze inny kolor skóry głównego bohatera nie ma szans) i kiedyś boksował, ana jego przeciwnika, jakiegoś kozaka aktora-boksera (oczywiscie Murzyna), np. genialnego Waynsa czy np. Omara. Ale, nie...bedziemy oglądać facjate Sly, który rzeczywiscie wygalda jakby stoczył 60 walk...i wszystkie przegrał przez KO, tylko, szkoda, ze to nie zasługa sportu, tylko operacji plastycznych. Juz we wcześniejszych odcinkach serialu Rocky udowodniał, ze juz go chyba nikt nawet podstaw nie nauczy.... .
P.S
Jako Rocky mógłby zagrac jeszcze Morrison, który juz grał chyba w II
Napisano Ponad rok temu
A ja się g... znam na . I to nie będzie mi przeszkadzało.Juz we wcześniejszych odcinkach serialu Rocky udowodniał, ze juz go chyba nikt nawet podstaw nie nauczy.... .
Pewnie oglądnę.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chuck'a Norris, VanDamme, i Segala też lubisz? Jak tak, to luz , ale jak nie to to ma sie tak jak Rocky...jak sam napisałeś "gówno".A ja się g... znam na . I to nie będzie mi przeszkadzało.Juz we wcześniejszych odcinkach serialu Rocky udowodniał, ze juz go chyba nikt nawet podstaw nie nauczy.... .
Pewnie oglądnę.
Pozdrawiam
To wszystko chociaż mogłoby wygladać na boks...troche realizmu, co nieoznacza, z emniej dramaturgii. Widziałem walki, rzeczywiste walki w HW, na rzeczywistych ringach, z rzeczywistymi przeciwnikami, które wszystkie częsci Rockyego lały na łep na szyje, pod kazdym wzgledem.
Napisano Ponad rok temu
Każdą część znam chyba na pamięć i każda była zajebista.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick boxing,thai-boxing w Krakowie...Gdzie??
- Ponad rok temu
-
Kobieta vs facet....
- Ponad rok temu
-
Muai Thai w Gdańsku.
- Ponad rok temu
-
POLSK WALKA STULECIA! ! ! ADAMEK PRAWDPODOBNIE Z JONESEM
- Ponad rok temu
-
Boks- gdzie trenowć w 3Miasto