cudowne uzdrowienie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2 noze... to jeszcze nie choroba :twisted:Czy z nożomanii można się wyleczyć?? Czy ktoś słyszał o przypadkach uzdrowienia, gdy zaawansowanie "choroby" sięgnęło powiedzmy...2 noży?
Hmmm... zdecydowanie NIEfajnieFajnie byłoby znowu myśleć, że "nóż" z bazaru za 10zł to też nóż...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Dla tych co się za mną stęsknili/martwili: jestem, żyje, dorzuciłem 10kg do swojej skromnej sylwetki no i od piątku przed moim nazwiskiem moge już dopisywać mgr....
Napisano Ponad rok temu
Czy z nożomanii można się wyleczyć??
Można, ale jedyną skuteczną terapią jest kremacja (siebie)!
Napisano Ponad rok temu
tylko leki są coraz droższe
chociaż ja u siebie zaobserwowałem elkkie cofanie sie choroby
a wnioskuje to po tym że 2 kolejne noże na liście zakupów są po ok 40 $ ale kolejny folder to już ok 150-180 $
tak więc różnie to bywa z kosztami leków
Napisano Ponad rok temu
I tyle. Utylitarnie trzeba podchodzic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
różni lekarze postawią rózne diagnozy....ja zalecam mniej godzin przed monitorem ...nie gapić się na noże..nie wyobrażać sobie...nie używać słowa"stal" itp.....
ech..jest tyle do kupienia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Agree...Tak wiec, nie czarujmy się. NIE MOŻNA!!!!!!
Mialem niedawno taki okres (czasu), ze myslalem, ze mnie to juz nie jara. Mylilem sie - takie odczucie bylo spowodowane brakiem porzadnych ofert na Bazarze
Napisano Ponad rok temu
Po prostu sa okresy nasilania sie objawowAgree...Tak wiec, nie czarujmy się. NIE MOŻNA!!!!!!
Mialem niedawno taki okres (czasu), ze myslalem, ze mnie to juz nie jara. Mylilem sie - takie odczucie bylo spowodowane brakiem porzadnych ofert na Bazarze
Ja myslalem ze mi wystarczy, ale widze teraz jak bardzo zbladzilem... Dopadla mnie Magia Stali
Napisano Ponad rok temu
Po prostu sa okresy nasilania sie objawow Smile
Ja myslalem ze mi wystarczy, ale widze teraz jak bardzo zbladzilem... Dopadla mnie Magia Stali Smile
taaa też tak myslałem jak bylem tydzień na urlopie..bez kompa..bez Magi stali...bez Was
ale jak tylko wróciłem ....cholera choroba się nasiliła....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr,
Dom
Napisano Ponad rok temu
No, ale zostają noże kuchenne, bez których ani rusz. Wówczas jest problem jakie te noże masz, jeśli kiepskie to może się uda wszystko. Jeśli natomiast fajne to...........
ps. ......ale czy warto tak się męczyć Konieczność uwalnia od męki wyboru, zawsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehh dobrze se powspominać
PS. Budo u mnie już dawno gości w ulubionych. Swoją drogą na stronie głównej powinien widnieć napis : " Porzućcie wszelką nadzieję Ci którzy tu wchodzicie"
Napisano Ponad rok temu
PS. Budo u mnie już dawno gości w ulubionych. Swoją drogą na stronie głównej powinien widnieć napis : " Porzućcie wszelką nadzieję Ci którzy tu wchodzicie"
Podły plagiator! Pozwę Cię
http://budo.net.pl/v...ghlight=#656708
pzdr,
Dom
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kopromed - test czwarty
- Ponad rok temu
-
Kopromed - test trzeci