cola
Napisano Ponad rok temu
Moze mi ktos uswiadomi, ze poza tymi wszystkimi swinstwami, o ktorych sie rozpisuja odnosnie coli, jest w niej jeszcze szczypta czegos normalnego, moze jakis skladnik odzywczy? :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Pozatym Cola niszczy zeby bo jest bardzo slodzona... Jak chcesz sie oduczyc to moze kupuj sobie jakies cukierki o smaku coli..
Napisano Ponad rok temu
dla większości ludzi te nazwy to czarna magia
btw. nie wszystkie E-ileśtam są stuczne i szkodliwe
Napisano Ponad rok temu
podobno masa Amerykanow od sniadania pije cole i jak wygladaja?? :wink:
a tak serio, to ja tez chyba jestem uzalezniony :roll: :roll: :roll: ...ale na odwyku:D
w sumie 2 litry dziennie tez mi sie zdarzaly, ale doszedlem do wniosku, ze lepiej kubusia sie napic...a cole pije np. ogladaja mecz
ogolnie cola jest strasznie sztuczna i zawiera mase substancji zwiekszajacych pragnienie-nie oplaca sie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja też lubię cole ale ostatni pijam mniej i tylko light:P
Napisano Ponad rok temu
Tak cukier, mnóstwo cukru. 2 litry coli to ponad 800 kalorii.jest w niej jeszcze szczypta czegos normalnego, moze jakis skladnik odzywczy?
Napisano Ponad rok temu
pozatym ma jeden pozytywny aspekt --> jak się najesz za dużo np. na imprezie to zapijesz cola i w krótkim czasie będziesz miał znów sprawny żołądek (bo cola ma bardziej kwaśnie ph od soków żołądkowych )
Napisano Ponad rok temu
ale pamietajcie że Cola to kiedyś był syrop na żołądek
pozatym ma jeden pozytywny aspekt --> jak się najesz za dużo np. na imprezie to zapijesz cola i w krótkim czasie będziesz miał znów sprawny żołądek (bo cola ma bardziej kwaśnie ph od soków żołądkowych )
1 . Ja nie pijam takich świństw typu Cola, Mountain Dew, Pepsi Preferuje zwykla wode mineralna bo zabija pragnienie i zdrowe... a po coli chce sie pic jescze wiecej
2. Juz wiem dlaczego jak bylem mały na '' imprezach '' jedzenie szło mi tak dobrze
Napisano Ponad rok temu
Zrób test. Wlej 0,5 coli do naczynia, wrzuć tam np. monetę, kartkę papieru, ciastko i co jeszcze chcesz. Zostaw na 24 lub 48 h.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wątpie, żeby sie zgodzili
Ja jak przedmówcy: woda mineralna (żywiec niegazowana) + jakies soczki czy cos. Coli, fanty itd. nie tykam na codzien, chyba ze gdzies u kogos ale tez nie specjalnie :wink:
Lepiej będzie jak to odstawicie
Pozdro (+ życzenia zerwania z nałogiem)
Baca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam przerzucic sie na soki, schlodozne sa znacznie lepsze w smaku imho do coli i reszty.Jesli jestes uzalezniony od kofeiny to lepiej wypic mocna herbate nizli szklanke coli.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj narazie coli nie pilem....wlasnie popijam goraca herbate w kubku litrowym
Nie wiem czy znajde jakis inny napoj, ktory bedzie mial tak wysmienity smak jak te czarne cudo, ale sprobuje. Wiem, ze to paskudstwo. Palacze tez wiedza, ze fajki sa ohydne i pala dalej...Tak to juz jest z nalogami, jak sie ich nie pozbedziesz to one pozbeda sie Ciebie :twisted:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
20 litrów tygodniowo?!
Żyjecie jeszcze, nie przeżarło was od środka???
Dżizas...
Cieszę się, że nie dałem się wciągnąć w to szaleństwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gwozdzie w stopach
- Ponad rok temu
-
Depilacja nóg
- Ponad rok temu
-