Kiedy zaczeliscie trenować...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaczęłam trenować... gdzie ten budo pass... w 2002, to już będzie od września 4 rok (heh jak ten czas szybko leci, przysięgłabym, że dopiero co skierowałam swe kroki pierwszy raz do dojo)
A karate przez przypadek wybrałam, chciałam coś, żeby kijem powymachiwać, ale niestety za dużego wyboru nie ma (nie było) w moim miescie. Tak trafiłam na Shotokan...
i nie żałuję
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety niemoge dalej chodzic na trening poniewaz zlamalem sobie kosc obojczykowa .. i mam porobione (przynajmniej narazie )...
Moim skromnym zdaniem najlepiej zaczynac "taki" sport jak najwczesniej.. widadomo "czym wczesniej tym lepiej"
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla Dan'a, bo to wszystko przez niego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę od października 2001. Nie jest to wprawdzie długo, ale dostatecznie, bym się emocjonalnie maxymalnie zaangażowała. W dniu, w którym nie idę na trening itak myślę o tym, co akurat ćwiczy moja karatecka rodzinka, kumite, kata, a może jakieś techniki z kihonu...? Uwielbiam ciężkie treningi i nie mogę się doczekać już jutrzejszego.
POzdrawiam wszystkich forumowiczów,
Oss!
Napisano Ponad rok temu
Fajnie, ja raptem rok dłużej..Trenuje karate od 1991
Napisano Ponad rok temu
Kawal czasu... A gdzie trenujesz Risk, w jakim zwiazku, i kto jest twoim instruktorem? Jezeli mozna wiedziecFajnie, ja raptem rok dłużej.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kawal czasu... A gdzie trenujesz Risk, w jakim zwiazku, i kto jest twoim instruktorem? Jezeli mozna wiedziec
Pozdrawiam
Teraz już jestem na swoim. Mam klub na południu Polski. Rozpoczynałem shotokan w klubie, który teraz niestety zmierza w prostej linii do WKF.
Napisano Ponad rok temu
Ale zaczynales w PZKT?Teraz już jestem na swoim. Mam klub na południu Polski. Rozpoczynałem shotokan w klubie, który teraz niestety zmierza w prostej linii do WKF.
Napisano Ponad rok temu
Kyokushin potem kick pozniej zas kyokushin nastepnie kick po nim kyokushin (ciagle niezdecydowanie bo kyok za klimat a kick za skutecznosc ) jeszcze bylo krotko jujitsu tradycyjne i sportowe (przerwane przez WP) a kiedy juz postanowilem ze zostane na KK pojawil sie Shidokan i od razu sie zakochalem i tak jest do dzis po drodze jeszcze przed Shido pojawila sie Capoeira ale aaaa nudy wytrzymalem 3 miechy.
Pozdrawiam
Lukew
Napisano Ponad rok temu
Nie, ten klub zawsze był w PZK. I teraz też jest, ale treningi już jakby nieco inne ... Czasami rozmawiam z ludźmi stamtąd.Ale zaczynales w PZKT?
Napisano Ponad rok temu
Nie, ten klub zawsze był w PZK. I teraz też jest, ale treningi już jakby nieco inne ... Czasami rozmawiam z ludźmi stamtąd.
Hmmm, po twoich wczesniejszych wypowiedziach dalbym sobie reke uciac, ze trenujesz KT
Ok, ok, dobra, koniec wywiadu
Napisano Ponad rok temu
Bo tak naprawdę to bardzo mnie interesuje tradycyjne karate.Hmmm, po twoich wczesniejszych wypowiedziach dalbym sobie reke uciac,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czego można nauczyć się trenując okinawskie karate?
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Swiata Knockdown IFK Londyn 2005
- Ponad rok temu
-
Wymagania na stopnie w tradycyjnym
- Ponad rok temu
-
Filmiki Kata - Oyama Karate!
- Ponad rok temu
-
Ochraniacze