Szukam osób zainteresowanym kupnem markowej odzieży
Napisano Ponad rok temu
Tommy Hilfiger , Calvin Klein , Diesel , Ralph Lauren Polo , Fred Perry , Evisu , Ed Hardy , Replay , Levis , Wrangler , Big Star , Timberland , Billabong , O'Neil , G Unit , Animal , DKNY , Quiksilver , Fat Face , Nike , Adidas , Puma , Fila , Rebbok itd.
Co mnie rożni od innych sprzedających?
Nie musisz kupować całych pakietów z odzieżą w ciemno aby cena była do zaakceptowania.Chcesz 1 sztukę danego modelu i konkretny rozmiar ? No i masz.Dostajesz jaki towar chcesz,ile chcesz i to w cenach hurtowych.Biorę tylko wypasione ciuchy konkretnych firm i zawsze będzie coś dla Ciebie
Masz sporo znajomych ? Jesteś obrotny ?
Jeśli Odpowiedź brzmi tak to właśnie opcja dla Ciebie.Nie wspominając tu już o Allegro czy Ebayu.
Są to tylko przykładowe modele których wybór może być naprawdę spory.
Więcej zdjec oraz informacji pod e-mailem Nitrix@op.pl
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=309467
No towar wygląda ma dobry
Nike , Adidas , Puma , Reebok to by mnie interesowało a czy jest możliwość dołączenia do asortymentu firmy Everlast?
Zdjęcia mogły by być w większym rozmiarze.
Napisano Ponad rok temu
No towar wygląda ma dobry
Nike , Adidas , Puma , Reebok to by mnie interesowało a czy jest możliwość dołączenia do asortymentu firmy Everlast?
Zdjęcia mogły by być w większym rozmiarze.
po ile bluzy nike w kolorze szarym, z kapturem i bez kaptura ?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Na dzień dzisiejszy poszukuje osób zainteresowanych kupnem odzieży.Jest to spore przedsięwzięcie i potrzebuje stałych odbiorców aby ceny były zadowalające zarówno dla kupujących jak i dla mnie.Każdy model będzie miał opis i przynajmniej 4 zdjęcia.Cena będzie zależała od sumy na jaką będzie opiewać zamówienie.Będzie wynosić 40-70% ceny sklepowej.Towar będzie dostarczany do Polski z UK 4 razy w miesiącu.Paczki do klientów będą wysyłane z Polski.Przesyłka w zamówieniach powyżej 1000 zł gratis.Za około miesiąc powinienem wziąć pierwsza partie.Gdy tylko zaopatrzę się w towar odezwę się do wszystkich potencjalnych klientów.Jeśli macie jakie kol wiek pytania lub wątpliwości służę pomocą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak czy siak ludzie by kupowali jak by było w przystepnej cenie bo kazdy wie ze Lacoste to jedna z najlepszych marek na swiecie (jezeli chodzi o ciuchy)ja chyba wsiade w samolot i przelece sie do Londynu tam mozna wyczajic fajne i tanie ciuchy Lacosty
Śmiem powątpiewać,ze to jedna z najlepszych marek na świecie.Ciuchy gatunkowo są konkret jednak dizajn ciut siada.Krokodylek kolor i tyle.Jak dla mnie firma lipa ale są gusta i guściki.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]