KASPERCZAK-2,5 MIECHA REGULARNEGO TRENINGU
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
umiarkowanie 2.5 miecha nie ma na cos ciekawego liczycWaga 85,1 kg ,2,5 miecha regularnego chodzenia na siłke(3 razy w tygodniu)wiek 25 lat.Koncz wlasnie cykl w ktorym brałem Xpnada,Mutanta,Storma, Matrixa.Co do pleców to te zdjecie nie zbyt dobrez pokazuje jakie sa bo nie wiem jak je dokladnie napiac.
ale na kreatyny zdecydowanie za wczesnie.. dales troche z tym ciala
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
GG: 17625069
Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO
ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!!
Mechanika pojazdowa
Usługi transportowe, bus oraz laweta
TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rano-musli,mleko lub jajecznica z 5 jaj
2 sniadanie -3-4 kawałki chleba ,szynka z indyka,
przed treningiem-ryz lub makaron ,piers z kurczaka ,warzywa
po treningu-ryz lub makaron ,piers,warzywa
kolacja-Tunczyk,czasami twaróg,
jem takze troche owoców,w dni nie treningowe czy w weekend zdaza mi sie zjesc normalny obiad.Alko nie ruszałem równo dzisiaj mija 3 miechy,zero słodyczy,jakis fast fodow czy innych rzeczy!jak cos smaze to oczywiscie na Oliwie.Naprawde sam sie dziwie ze moge tyle wytrzymac na tym zarciu ale powli zaczynam mam dosc tunczyka,ryzu itpbede musiał zacza cos urozmaicac.
Napisano Ponad rok temu
Tak sie stołuje od prawie 3 miechów!
Rano-musli,mleko lub jajecznica z 5 jaj
2 sniadanie -3-4 kawałki chleba ,szynka z indyka,
przed treningiem-ryz lub makaron ,piers z kurczaka ,warzywa
po treningu-ryz lub makaron ,piers,warzywa
kolacja-Tunczyk,czasami twaróg,
jem takze troche owoców,w dni nie treningowe czy w weekend zdaza mi sie zjesc normalny obiad.Alko nie ruszałem równo dzisiaj mija 3 miechy,zero słodyczy,jakis fast fodow czy innych rzeczy!jak cos smaze to oczywiscie na Oliwie.Naprawde sam sie dziwie ze moge tyle wytrzymac na tym zarciu ale powli zaczynam mam dosc tunczyka,ryzu itpbede musiał zacza cos urozmaicac.
Wazna jest tez ilosc a nie tylko jakosc. Mam nadzieje ze obliczyles zapotrzebowanie kaloryczne i do tego sie stosujesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do tego stosuje białko i gainera wiec mysle ze jest ok.Od 1 grudnia bede jechał juz tylko na diecie az do 1 maja!!!poznije dopiero kolejny cykl!!!zobaczymy czy nabior jakas mase.
Pomieszałeś kolejność.. najpierw odżywy + dieta, teraz sama dieta.. ale zobaczymy co z tego wyjdzie.. jeśli chodzi o ilość produktów i obliczenie zapraszam do mnie na relację tam możesz zobaczyć wielkość, godziny posiłków i może to Cię zainspiruje do obliczenia tego i owego.. a co do fot to będą służyć jak porównanie po cyklu, bo jak narazie to nie za bardzo coś widać.. cierpliwości
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie mowcie ze teraz nic juz nie zbuduje bo zrobilem 4 tygodniowy cykl!cykl sie na dniach konczy,ja jestem zadwowolony przytyłem prawie 5 kg ,sila zdecydowanie do gory(10 kg na poziomej)kazda osoba ktora mnie znała mnie z okresu przed silak widzi roznice takze dla mnie jak narazie jest ok!!!tak czy siak do 1 maja zrobie te 95 kg taki mam cel i tak BEDZIE(oczywiscie bez koksów)!!!!!!!!!!!!
zrobiłeś to razem z odżywkami..a teraz bez będzie ciężej.. zresztą nikt nie zakłada że nic nie zbudujesz! życzę Ci tych 95 kg tylko uważaj żeby to co zbudujesz to nie był sam tłuszcz. Powodzenia
Napisano Ponad rok temu