sex,kobiety i walka
Napisano Ponad rok temu
A czy kobieta "przed" i "po" działa tak samo w walce (sportowej, ulicznej...obojetnie jakiej). Czy może efektywna jest przed-jak facet?
Ja wiem, ze u Nas, meżzyn, wiaze sie to z utratą testosteronu itp, i dlatego facet, powiedzmy..."łagodnieje" , ale być mzoe u kobiet bardziej dochodzi do głosy jakiś aspekt psychologiczny...nie wiem. Jak np. taka Aga Rylik, przygotowuje sie do walki, to musi sie ograniczać, czy wrecz przeciwnie...a może nie ma to znaczenia?
A jak to sie ma sie z miesiaczkami? Słyszałekm, ze kobiety maja wtedy w sobie wiecej energii do bójki...choc zapewne to wszystko jest bardzo idnywidualne...
Wiem, ze temat głupi, ale jestem ciekaw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś w tym jest .
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Gdybyś była ciekawa do wal na priv :wink: potraktujemy to jako poważne badanie naukowe :wink:hmm jeszcze nie dane mi było poznać jak sex działa na kobiete przed walka :twisted:
JEst też teoria, ze utrata testoronu wiąże sie z koniecznościa powrotu do stanu początkowego...Ja wiem, ze u Nas, meżzyn, wiaze sie to z utratą testosteronu itp, i dlatego facet, powiedzmy..."łagodnieje
A tak serio to dobrt seks m.in. odpręża i regeneruje, tak więc ciężko mówić o szkodliwości
Napisano Ponad rok temu
Gdybyś była ciekawa do wal na priv :wink:
ekhem... ciekawość, to pierwszy stopień do piekła :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko - w piekle mam uklady(patrz nick)
Gdybyś była ciekawa do wal na priv :wink:
ekhem... ciekawość, to pierwszy stopień do piekła :twisted:
Nie wiem po co miał służyć autorowi tematu, ale skoro można wykorzystać....chyba własnie po to panom miał służyć ten temat .
I tak zaraz moderator zamknie temat...
Napisano Ponad rok temu
Seks rzecz naturalna, menstruacja także więc, a mają wpływ na działanie organizmu więc przekładaja się na walkę. Gdybym był trenerem i noje zawodniczki miały startować w jakichś zawodach to chciałbym wiedzieć czy mogą sobie pobaraszkować bez wpływu na formę czy nie
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem po co miał służyć autorowi tematu, ale skoro można wykorzystać....
Nie, nie mozna, wykorzystaj to sobie..swoją kobiete przed walką :wink:
A Panie udzielajace sie w temacie prosiłbym o odp. na moje pytania, no bo jeśli, mają napisać "głupi temat" to ja juz podziękuje.
dar75 pozdro
Napisano Ponad rok temu
A Panie udzielajace sie w temacie prosiłbym o odp. na moje pytania, no bo jeśli, mają napisać "głupi temat" to ja juz podziękuje.
dar75 pozdro
Myślę, że menstruacja jest tak indywidualną okolicznością, że podawanie jakichkoliwek reguł nie ma większego sensu. Pewnie te dziewczyny, które nie odczuwają większych dolegliwości będą walczyły tak jak i w innej fazie cyklu. Te zaś, które zwijają się z bólu, chodzą ospałe nie będą miały ochoty na nic - ani na pracę, ani na naukę, ani na zabawę, ani na walkę ...
Natomiast jeśli chodzi o seks to trzeba podkreślić zasadniczą różnicę w pojmowaniu tego pojęcia przez mężczyznę i kobietę.
Męski seks jest wartością samą w sobie, przy czym jest najczęściej utożsamiany ze stosunkiem płciowym. Faceci po prostu lubią seks jako czynność.
Dla kobiety seks może oznaczać wiele różnych rzeczy - intymność, bliskość, zrozumienie, namiętność, akceptację itd. To cała gama przeżyć. Uczucia płciowe, które towarzyszą kobiecemu seksowi są o wiele bardziej złożone, niż zwykłe męskie spełnienie.
Dlatego uważam, że zbyt dużym uproszczeniem byłoby szukać prostego związku przyczyznowo skutkowego pomiędzy uprawianiem seksu przez kobietę a jej zaangażowaniem w walkę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona dla Kobiet Warszawa Bielany
- Ponad rok temu
-
Nowy styl walki (również dla kobiet)
- Ponad rok temu
-
Kobieta samoobronna
- Ponad rok temu