Pare pytań o Aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shawnee - kogo tak nazywali? Borka? 8O
No comments :wink:
Napisano Ponad rok temu
ale gafa
Shawnee - kogo tak nazywali? Borka? 8O
No comments :wink:
juz wiem kto to krecik ukowal mi do egzaminu nawet
Napisano Ponad rok temu
ale to nie ten krecik... tak czy inaczej
Napisano Ponad rok temu
8O 8O nie nie, pan B. (znaczy rozumiem ze chodzi o senseja Borowskiego) mnie egzaminowal, a ukowal taki jeden, ktorego Krecikiem zwali w Gorzowie ponoc (nota bene cwiczy teraz w Waszym klubie ), ale to nie ten Krecik, o ktorego chodzilo wczesniej, a ja strzelilem gafe sadzac, ze chodzi o Borka tyle tytulem wyjasnienUkowal ci pan B.? 8O
Napisano Ponad rok temu
(...) ktorego Krecikiem zwali w Gorzowie ponoc (nota bene cwiczy teraz w Waszym klubie ), ale to nie ten Krecik, o ktorego chodzilo wczesniej, a ja strzelilem gafe sadzac, ze chodzi o Borka
Novicu, ja tam się sprzeczć nie będę, ale Krecik razem z moim informatorem przebywali razem w Gorzowie tak dawno, że najstarsi , pamiętający ten czas, Indianie już poumierali (ja wyjątkiem jestem, ale mój wigwam w innym miejscu rozstawiony wtedy był). I to wcale nie gafa... :wink:
Napisano Ponad rok temu
No, wigwam przecież. Tipi było rodzajem stożkowatego namiotu używanego przez Indian prerii (stosunkowo łatwo można je było złożyć i przetransportować w inne miejsce). Zaś wigwam spotykano raczej wśród Indian lasu (np. właśnie Shawnee :wink: ).
On top
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grypa a treningi
- Ponad rok temu
-
Internetowy Trening Aikido (Film itp. )
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia z początkującymi