Diablo Włodarczyk...(???)
Napisano Ponad rok temu
więc prosze mi tu nie ściemniać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panii chyba niedzisiejsza.No jak oglądałam Najmana to sie czułam jak na stadionie piłkarskim...ale zobaczymy jak będzie walczył dalej,czy pokaże sie z tej dobrej i w miare czystej walki.A Jak podobał Ci sie CUKIERECZEK?? Panna też jest dobra a ta Czeszka to powinna sie schować poprostu...
Najman, to kelner, prosze popatrzyć na jego bilans.....as..... :roll:
A co to zrobił podczas swojej ostatniej walki to S-K-A-N-D-AL.
Idiota, który nie ma NIC wspólnego z boksem. Najman to bandyta, ktróry powinnien przegrac walke, przez dyskwalifikacje.
Co też nadmieniłem mu po walce...
P.S
Powiem wprost, jakby mój przeciwnik, zachował sie jak Najman, to po pierwsze:
1. W formie samoobrony, użyłbym czegokolwiek co ma pod ręka (na ringu czy poza nim)...krzesełka, kawałka preta, barierki...czegokolwiek. Zrobiłbym większą rozpierduche niż była po walce Golota-Bowe.
2.Zawiadomiłbym policje.
3.Skierowałbym wniosek o dozywtonia dyskwalifikacje do PZB.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co sądzicie o dzisiejszej walce Włodarczyka??
Nie przepadam za Włodarczykiem, ale trzeba przyznać że jest dobry. Zaprezentował całą serię świetnych uników i wyczekał chaotycznego rywala. Oglądałem lepsze walki w boksie ale jak dla mnie laika, Diablo rozegrał ją po mistrzowsku. Widać świetną szkołę trenera Raubo.
Napisano Ponad rok temu
Gdyby taką "świetną szkołe trenera Raubo" zaprezentował, np. z Braithwaitem to by dostał KO.Co sądzicie o dzisiejszej walce Włodarczyka??
Nie przepadam za Włodarczykiem, ale trzeba przyznać że jest dobry. Zaprezentował całą serię świetnych uników i wyczekał chaotycznego rywala. Oglądałem lepsze walki w boksie ale jak dla mnie laika, Diablo rozegrał ją po mistrzowsku. Widać świetną szkołę trenera Raubo.
Taktyka, nie moze polegać, na przyjmowaniu ciosów...mam mieszane uczucia co do tej walki.
Ja, naprawde rozumiem, ze tu chodzi o show, ze to dla ludzi...ale kiedyś, jak Diablo, zawalczy, z kimś z marką...to nie bezie dla nas show, tylko płacz i zgrzytanie zebów. Ze swoim ostatnim przeciwnkiem, tym Anglikiem, też Diablo czekał, czekał i BACH! Jasne, fajne to jest, tylko, ze jak trafi wrescie na kozaka, to może niedoczekać, musi od pierwszych sekund narzucać inicjatywe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Diablo był pasywny, w ogóle walki. Co do opisanej przez Ciebie akcji, mnie tez to sie podobało, jak i cała walka, tylko chodzi o to, ze, w koncu trafi się bokser, który nie bedzie walić na garde Rudego,tylko ją rozpierniczy...W decydującej akcji, tuż przed nokautem Argentyńczyk wyprowadził chyba z kilkadziesiąt mocnych ciosów, z czego na gardę doszło kilka, reszta w powietrze. Za to go podziwiam i tylko to oceniam.
Chodzi, o to,żeby Włodar umiał się przestawić, bo to co sie udaje z Avilą, moze (a raczej-na pewno) nie uda się z bokseram klasy np. Mormecka, czy Braithwaita, w moim odczuciu groźniejszym rywalem dla Włodarczyka niz Mistrz.
Widze, Włodara, na tronie...ale on musi isc do góry, a nie zatrzymywać sie...po popadnie w rutyne, a jak juz wreście trafi na prawdziwego boksera, to bedzie...SZOK, "a przecież tak mu dobrze szło..." :roll:
Napisano Ponad rok temu
Natomiast moje wrazenia co do calej gali : ŻENADA!
Pomijam wybryk Najmana, który wygladał na naćpanego i powinien zostać zdyskwalifikowany dożywotnio, a wraz z nim sędzia ringowy, który nawet nie udzielił upomnienia temu pajacowi, ale walki Tkaczyk czy Bonina były żałosne. Ich rywale nie prezentowali nawet słabego poziomu. Rywalka pani "Siugar" ( ) Tkaczyk ruszała się tak jak chłopaki którzy trenują od 2 tygodni. Natomiast walka Bonina była przykra - przeciwnik wygladal jakby przyjechał dać się obić za parę groszy i nawet nie starał się powalczyć.
Obrazu nędzy i rozpaczy dopełniały komentarze Kuleja, który na siłę chciał z tego zrobić widowisko, oraz wypowiedzi tego pajaca który siedział razem z Zeganem i Skrzeczem, który to koniecznie chciał bronić Najmana (wg mnie to jakis podstawiony przez Wasilewskiego pajac, który nie ma zielonego pojęcia o boksie).
A najbardziej mnie rozbawił tekst "Andrzej Wasilewski - polski Don King" - ROTFL!
To całe widowisko powinno się raczej nazywać "LATAJACY CYRK WASYLA" , a nie "gala boksu zawodowego".
Napisano Ponad rok temu
Nie pisałem, wrażen, na temat "gali", bo byłem zbyt wzburzony postawa Najmana-faktycznie powinnin mieć zrobiony teksty na narkotyki, a tazke powinnin byc zatrzymany na conajmniej 48h.
Tak jak juz pisałem na forum-cyrk objazdowy, z logiem HKP na czele. O co mi chodzi? O praktycznie wszystko. O mijesce. O przeciwników bokserów, a tazke samych ich (Najman). O poziom gali. O tradycyjne show Rudego z mikrofonem po walce (takie numery tylko u nas, tylko w Hammer). O komentarze prawie * polskiego Michaela Buffera, wynajatego przez prawie * polskiego Dona Kinga, skończywszy na kretyńskich, stronniczych i niefachowych komentrzach Kuleja (Panie Kuleja, TO NIE BYŁA AUDYCJA RADIOWA-MY TO WIDZIELIŚMY, NIE JESTESMY NIEWIDOMI), który zatrzymał sie na latach swojej swietnosci-całkowcie zatracajac rzeczywistosc, wyczucie dzisiejszego piesciarstwa.
Miejsca, które HKP wybiera na swoje gale to juz przegiecie-padam i prosze o litosć, podobnie ma sie sprawa z przeciwnikami, dla swoich papierowych Mistrzów.
* jak wiemy "prawie" robi olbrzymie różnice
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łukasz Jarosz mistrzem świata low-kick Agadir (Maroko)
- Ponad rok temu
-
Skierniewice
- Ponad rok temu
-
Sprawa "niepokonanego" Benny'ego Urquideza (vs Mua
- Ponad rok temu
-
Wewnetrzny lowkick...
- Ponad rok temu
-
kick boxing in wroclaw!!