A jak nie byl na sterydach to nie bil ?1. Znany a właśniwie gwiazda polskie MMA przygotowywał się do walki i w tym czasie paro krotnie bił swoją żonę. To efekt brania sterydów.
Doping
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie mow mi, że wierzysz, że profesjonalny boks jest czysty, bo pęknę.W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów.
Napisano Ponad rok temu
Co to za sport jak z byle kogo można zrobić strong mana, sprintera itd.
Bzdura. Do tego trzeba mieć właściwe geny. Nie da się z każdego zrobić ani sprintera ani strongmana. Bez przesady. Zresztą w zawodach MMA też klocki bez umiejętności przegrywają- ot sapp.
W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów
Jasne. Na mleku robią tą masę.
2. Sąsiad z bloku pewnego lata zapisał się na siłke po jakimś czasie przybrał na muskulaturze, jednak że była zima zachorował na coś i lekarz zapisał mu jakiś antybiotyk( nie moge so przypomnieć nazwy, w każdym bądź razie był to lek który polegał na zmniejszeniu w ody w organiźmie) I po tygodniu wyglądał jak huherko wszyscy z niego na osiedlu mieli bk.
Antybiotyk a woda? 8O Pierwsze słyszę. A poza tym pokazałeś właśnie, że niewiele wiesz o dopingu i wpływie na organizm.
Napisano Ponad rok temu
O kim mowa? Skąd o tym wiesz?[/quote]
Bo mieszka w moim bloku i widziałem.
[quote]wolverine napisał:
Bzdura. Do tego trzeba mieć właściwe geny. Nie da się z każdego zrobić ani sprintera ani strongmana. Bez przesady. Zresztą w zawodach MMA też klocki bez umiejętności przegrywają- ot sapp.
[/quote]
Jasne że z każdego nie da się zrobić mistrza bo gdyby tak było to każdy by kupował sterydy i mistrzostwo polegało by na tym kto ile weźmie tej chemi.
W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów.
No nie mow mi, że wierzysz, że profesjonalny boks jest czysty, bo pęknę. [/quote]
No nie jest wiadomo, że w świecie zawodowego boksu rządzą $ i nawet mecze są przekupywane. Więc badania tym bardziej da się oszukać ale przynajmniej są i nie raz wykrywają niedozwolone substacje np. TYson vs GOłota walka została nie uzna ze wzgłędu niedozwolonych substancji w organiźmie Tysona.
[/quote]
2. Sąsiad z bloku pewnego lata zapisał się na siłke po jakimś czasie przybrał na muskulaturze, jednak że była zima zachorował na coś i lekarz zapisał mu jakiś antybiotyk( nie moge so przypomnieć nazwy, w każdym bądź razie był to lek który polegał na zmniejszeniu w ody w organiźmie) I po tygodniu wyglądał jak huherko wszyscy z niego na osiedlu mieli bk.
Antybiotyk a woda? Pierwsze słyszę. A poza tym pokazałeś właśnie, że niewiele wiesz o dopingu i wpływie na organizm.[/quote]
Nie jestem specjalistą od dopingu, moją wiedze opiera na tym co czytałem w necie i relacji kolegów z siłki. To jest sytuacja z reala więc nie wiem czego się czepiasz. Taki typek zapisał się na siłke ważył gdzieś 80-86 jak przecientniak pochodził z rok, później na klatce gadał że bierze jakieś strzały. Po 6 miechach znacznie przytył urusł mu kark itd. później była zima zachorował i lekarz mu zapisał lekki odwadniające on nie wiedział że tego nie może brać i cała woda z mięścni zeszła. Bo te sterydy polegały na popowaniu wody do mięśni(Większość sterydów tak działa).
Napisano Ponad rok temu
O kim mowa? Skąd o tym wiesz?[/quote]
Bo mieszka w moim bloku i widziałem.
[/quote]
Jasne że z każdego nie da się zrobić mistrza bo gdyby tak było to każdy by kupował sterydy i mistrzostwo polegało by na tym kto ile weźmie tej chemi.
W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów.
No nie mow mi, że wierzysz, że profesjonalny boks jest czysty, bo pęknę. [/quote]
No nie jest wiadomo, że w świecie zawodowego boksu rządzą $ i nawet mecze są przekupywane. Więc badania tym bardziej da się oszukać ale przynajmniej są i nie raz wykrywają niedozwolone substacje np. TYson vs GOłota walka została nie uzna ze wzgłędu niedozwolonych substancji w organiźmie Tysona.
[/quote]
Antybiotyk a woda? Pierwsze słyszę. A poza tym pokazałeś właśnie, że niewiele wiesz o dopingu i wpływie na organizm.[/quote]
Nie jestem specjalistą od dopingu, moją wiedze opiera na tym co czytałem w necie i relacji kolegów z siłki. To jest sytuacja z reala więc nie wiem czego się czepiasz. Taki typek zapisał się na siłke ważył gdzieś 80-86 jak przecientniak pochodził z rok, później na klatce gadał że bierze jakieś strzały. Po 6 miechach znacznie przytył urusł mu kark itd. później była zima zachorował i lekarz mu zapisał lekki odwadniające on nie wiedział że tego nie może brać i cała woda z mięścni zeszła. Bo te sterydy polegały na popowaniu wody do mięśni(Większość sterydów tak działa).
Napisano Ponad rok temu
Jasne każdy kto waży powyżej 100kg to jedzie na koksach. bez przesady 8Owolverine napisał:
W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów
Jasne. Na mleku robią tą masę.
Napisano Ponad rok temu
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Chodzi glownie o to, ze przy duzej intensywnosci treningow trudno jest trzymac odpowiednia mase(bez wspomagaczy)
pozdro 8)
Ta jasne, spala się tłuszcz ale bez przesady nie straci aż tylu kg. Jest jeszcze coś takiego jak dieta oraz suplementy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko tluszcz--> miesnie rowniez, wydaje mi sie, ze NIESTETY dobra dieta i suple nia dadza nam tyle co sterydy, dlatego tez sportowcy(ktorym zalezy na jak najlepszych wynikach) wykorzystuja rowniez srodki dopingujace...Ta jasne, spala się tłuszcz ale bez przesady nie straci aż tylu kg. Jest jeszcze coś takiego jak dieta oraz suplementy.
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem specjalistą od dopingu, moją wiedze opiera na tym co czytałem w necie i relacji kolegów z siłki [...] Bo te sterydy polegały na popowaniu wody do mięśni(Większość sterydów tak działa).
Retencja (czyli zatrzymywanie) wody to skutek uboczny NIEKTÓRYCH środków (i to raczej wcale nie większości). Działanie sterydów (jak mówimy o takich "pod masę") jest zupełnie inne (mięśnie rosną, "nawodnienie" to tylko dodatek i to niekoniecznie pozytywny). Już nie wspominam o wielu sterydach nie mających działania nawet na wzrost masy mięśniowej. A już w ogóle nie słyszałem o odwadniających antybiotykach.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
NAPISAŁEŚ "BYLE KOGO" to napisałem że to bzdura. Czyli fajnie, że przyznajesz w końcu mi rację.
Jasne każdy kto waży powyżej 100kg to jedzie na koksach. bez przesady
Jakie 100 kg? Można mieć nawet masę odrobinę poza przeciętną - są dziesiątki środków dopingujących które nie mają działania anabolicznego (sprawdź sobie co to znaczy).
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ta jasne, spala się tłuszcz ale bez przesady nie straci aż tylu kg. Jest jeszcze coś takiego jak dieta oraz suplementy.
Poćwicz w wymiarze zawodowym to pogadamy - oki?
Już nie będę dyskutował - bo nie ma o czym.
Pytanie: A doping? Jedząc twarożek i jajka trudno ciągnąć ciężarówkę, przetaczać ciężkie opony, dźwigać kilkusetkilogramowe walizki.
Mariusz Pudzianowski: Ciągle zadają mi takie pytania. Tylko doping i doping! Chcesz naprawdę wiedzieć, jak wygląda sport zawodowy? Zacznij uprawiać sport zawodowy, a znajdziesz na to pytanie odpowiedź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Człowieku o czym ty piszesz pokazujesz jakieś tabele rysunki, mówie że to sytuacja z reala więc nie ma o czym gadać.
tak to prawda najwieksi kokserzy kupuja w realu ryz i piersi z kurczaka ....
Napisano Ponad rok temu
Trochę wiary w dobrą dietę panowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Supersize me?? Zestawy XXXX-L??Trochę wiary w dobrą dietę panowie
Napisano Ponad rok temu
Pasza dla swin :wink:Supersize me?? Zestawy XXXX-L??Trochę wiary w dobrą dietę panowie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Cro Copem na POLSAT Sport
- Ponad rok temu
-
[art]Medal dla "Uszatego"
- Ponad rok temu
-
MMA A VALE TUDO(SZCZECIN)
- Ponad rok temu