budo_wolverine napisał
A jak nie byl na sterydach to nie bil ?1. Znany a właśniwie gwiazda polskie MMA przygotowywał się do walki i w tym czasie paro krotnie bił swoją żonę. To efekt brania sterydów.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_wolverine napisał
A jak nie byl na sterydach to nie bil ?1. Znany a właśniwie gwiazda polskie MMA przygotowywał się do walki i w tym czasie paro krotnie bił swoją żonę. To efekt brania sterydów.
Napisano Ponad rok temu
budo_wolverine napisał
No nie mow mi, że wierzysz, że profesjonalny boks jest czysty, bo pęknę.W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów.
Napisano Ponad rok temu
budo_wolverine napisał
Co to za sport jak z byle kogo można zrobić strong mana, sprintera itd.
budo_wolverine napisał
W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów
budo_wolverine napisał
2. Sąsiad z bloku pewnego lata zapisał się na siłke po jakimś czasie przybrał na muskulaturze, jednak że była zima zachorował na coś i lekarz zapisał mu jakiś antybiotyk( nie moge so przypomnieć nazwy, w każdym bądź razie był to lek który polegał na zmniejszeniu w ody w organiźmie) I po tygodniu wyglądał jak huherko wszyscy z niego na osiedlu mieli bk.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Jasne każdy kto waży powyżej 100kg to jedzie na koksach. bez przesady 8Owolverine napisał:
W boksie i innych sportach sa badania i dają rade bez koksów
Jasne. Na mleku robią tą masę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_shannar napisał
Chodzi glownie o to, ze przy duzej intensywnosci treningow trudno jest trzymac odpowiednia mase(bez wspomagaczy)
![]()
pozdro 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_wolverine napisał
Nie tylko tluszcz--> miesnie rowniez, wydaje mi sie, ze NIESTETY dobra dieta i suple nia dadza nam tyle co sterydy, dlatego tez sportowcy(ktorym zalezy na jak najlepszych wynikach) wykorzystuja rowniez srodki dopingujace...Ta jasne, spala się tłuszcz ale bez przesady nie straci aż tylu kg. Jest jeszcze coś takiego jak dieta oraz suplementy.
Napisano Ponad rok temu
budo_wolverine napisał
Nie jestem specjalistą od dopingu, moją wiedze opiera na tym co czytałem w necie i relacji kolegów z siłki [...] Bo te sterydy polegały na popowaniu wody do mięśni(Większość sterydów tak działa).
budo_wolverine napisał
Jasne że z każdego nie da się zrobić mistrza bo gdyby tak było to każdy by kupował sterydy i mistrzostwo polegało by na tym kto ile weźmie tej chemi.
budo_wolverine napisał
Jasne każdy kto waży powyżej 100kg to jedzie na koksach. bez przesady
Cytat
Ta jasne, spala się tłuszcz ale bez przesady nie straci aż tylu kg. Jest jeszcze coś takiego jak dieta oraz suplementy.
Cytat
Pytanie: A doping? Jedząc twarożek i jajka trudno ciągnąć ciężarówkę, przetaczać ciężkie opony, dźwigać kilkusetkilogramowe walizki.
Mariusz Pudzianowski: Ciągle zadają mi takie pytania. Tylko doping i doping! Chcesz naprawdę wiedzieć, jak wygląda sport zawodowy? Zacznij uprawiać sport zawodowy, a znajdziesz na to pytanie odpowiedź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_wolverine napisał
Człowieku o czym ty piszesz pokazujesz jakieś tabele rysunki, mówie że to sytuacja z reala więc nie ma o czym gadać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Isengrim napisał
Supersize me??Trochę wiary w dobrą dietę panowie
Napisano Ponad rok temu
budo_mkimura napisał
Pasza dla swin :wink:Supersize me??Trochę wiary w dobrą dietę panowie
Zestawy XXXX-L??
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu