Filmy,filmiki, pokazy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kolejny magik z rodzaju "złap mnie za rękę, staraj się, a ja ci dopieprzę ile fabryka dała i jeszcze za kimono wytargam..."
Napisano Ponad rok temu
Wracając do korzeni aiki. Kilka technik na słotne lub słoneczne dni. Wersja mini z atakiem parasolka z drinków również mile widziana
:wink: 8)
ten śmiertelny wyczyn od 0:19 do 0:20 to będzie od dziś moja ulubiona uliczna technika
Napisano Ponad rok temu
Od razu widac, ze odezwal sie fachowiec...Ale dziadostwo!
Kolejny magik...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tutaj też coś udawanego - jak aikido tylko, że z klasą bo ci Panowie robią dobrze to co robią. Na pewno doszukacie się kilku aikidockich zagrywek. Więcej w tym harmonii niż u niejednego shihana.
Napisano Ponad rok temu
A swoją drogą - meksykanie biją na łeb wersje amerykańską - która po boomie ufc po prostu podupadła i jest juz chyba tylko przedszkolem wychowawczym dla przyszłych fanów mma - znaczy sie tatuśki tam prowadza synków nim zaczna prowadzać na walki mma
Napisano Ponad rok temu
Jest tylko jedna różnica. Masa. I tego nie przeskoczysz. Amerykanie, zanim wkraczają na ring, maja za sobą karierę Schwarzeneggera (co niektórzy dosłownie). I to dla widzów jest ważne. Swoją drogą zręczność tych kolosów jest godna podziwu.A swoją drogą - meksykanie biją na łeb wersje amerykańską
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zwłaszcza rosyjskie kobiety 8) :wink: Już wiem czemu niektórzy koledzy tak forsuja Ostfront (hello Pancer) :wink: 8)
p.s. Mam nadzieję, ze Mod mi wybaczy mały weekendowy offtop. Choc czy to na prawdę jest tak Off?
Napisano Ponad rok temu
CIACH !! off topik -> jest specjalny temat do dowcipow w Knajpie.
mod off
Napisano Ponad rok temu
może miał ciężką noc 8)luzik by Ch. Tissier
A Jesus jest z nami
Napisano Ponad rok temu
A tu taka ciekawostka, o proszę
Jak śmiesznie wyglądają kolesie w sukienkach i rękawiczkach. Ale filmik zgrabnie zrobiony.
Napisano Ponad rok temu
- on ma permanentną migrene - trzyma sie za łeb cały czas...
- formy dostosowane do typowej polskiej przychodni - walka o miejsce na ławce - przepychanka i ciasne korytarze.
powinna tam jeszcze siedzieć w rogu dojo jakaś babcie i mówić z pasją o swojej grzybicy śledziony...
poza tym bardzo sprawny człowiek....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 18
0 użytkowników, 18 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jezykowe rozwazania o aiki oraz jitsu
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krosno
- Ponad rok temu
-
wierzyc...nie wierzyc?
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenować Aikido w Bydgoszcz?? HELP
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu