To samo, i TAK SAMO, jak w tej pedalskiej Kailflorni... :twisted: :twisted: :twisted:Voivod, ale co wy tam cwiczycie??? 8O
Filmy,filmiki, pokazy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mowiac szczerze ta fotke mnie mocno zdolowala...To samo, i TAK SAMO, jak w tej pedalskiej Kailflorni... :twisted: :twisted: :twisted:Voivod, ale co wy tam cwiczycie??? 8O
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie chce Cie już miziać? Uuuuuuuu, jaka przykrość ...mowiac szczerze ta fotke mnie mocno zdolowala...
Napisano Ponad rok temu
Mówiąc szczerze, to ja bym z chęcią do Kanady pojechał na przykład...mowiac szczerze ta fotke mnie mocno zdolowala...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ah to aikido sztuka piekna i nierywalizacjiMówiąc szczerze, to ja bym z chęcią do Kanady pojechał na przykład...mowiac szczerze ta fotke mnie mocno zdolowala...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę zwrócić uwagę na próbę wykonania ikkyo w 11 sekundzie 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Są tenkany, jest harmonia ( w końcu to wyreżyserowane układy ). Poza tym, jest hakama i kote gaeshi, więc to na 100% jest aikido!łeee co to za aikido. kaski, pięści, ochraniacze? a gdzie harmonia sie pytam? gdzie tenkany?
A Dziadek jak to widzi, to wzdycha: "Ech, szkoda, że za moich czasów nie było youtuba...I że nie nauczyłem się filipińskich sztuk walki... ;-)
Napisano Ponad rok temu
E tam, Hakamy i kotegaeshi występują nie tylko w aikidzie.Poza tym, jest hakama i kote gaeshi, więc to na 100% jest aikido!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:-) zwłaszcza kaeshi waza mi sie podoba :-)
Napisano Ponad rok temu
" jak feniks z popiołów znów narodził się na nowo, jak feniks z popiołów... " :-)
nowy sezon idzie!
Buźka Andrzeju Rosomaku Stary :-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jezykowe rozwazania o aiki oraz jitsu
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krosno
- Ponad rok temu
-
wierzyc...nie wierzyc?
- Ponad rok temu
-
Gdzie najlepiej trenować Aikido w Bydgoszcz?? HELP
- Ponad rok temu
-
Seminarium - Shihan Seizo Takimoto 7 dan - 1-2.10 Warszawa
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
- Ponad rok temu
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu