no wlasnie! endomorficy rulez!ale za to jacy z nich (nas) rzeźnicy

Napisano Ponad rok temu
no wlasnie! endomorficy rulez!ale za to jacy z nich (nas) rzeźnicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)ogolnie cos tam cos tam, gdzies tam dzwonia(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Diety opierające się na jednym głównym składniku - wychudzają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale ty jeszcze widocznie jestes mlody, skoro rosniesz, a w tym przypadku wyglada to zupelnie inaczejdawno nie zagladalem do tego tematu...
przykro mi Kubtek ze mecza cie moje posty...
a teraz meritum :
nie bede sie odwolywal do tego ze kogos znalem ze o kims slyszalem ze cos widzialem....
odwolam sie do mojego wlasnego przykladu ...
dokladnie rok temu we wrzesniu wazylem 64 kg przy wzroscie 177
teraz po 12 miesiacach waze 84 przy 180 .
zawsze myslalem ze jem duzo (czulem sie syty, nie moglem jush nic w siebie wmusic) i dziwilem sie ze waze tyko 64 kg..... zaczalem sysstematycznie na sile dokladac po trochu do kazdego posilku (jedna wiecej kanapke na sniadanie / lyzke wiecej ziemniakow itd) po pewnym czasie zoladek zaczal sie coraz bardziej przyzwyczajac do wiekszych porcji i jakby sie rozepchal... w ten sposob diametralnie diametralnie zmienilem moj apetyt i wage
a zawsze bylem sucharem .....
Napisano Ponad rok temu
Partyzant, ja jeśli sie mogę wtrącić...taki brzuszek spowalnia, zawodni i wziualnie i praktycznie jest przez to bardziej ociezały, szybciej sie meczy, brak mu też dynamiki....brzuszek=balast, a szybkosc w sportach walki, ma kolosalne znaczenie, przy facetach po setce, jeszcze wieksze.
I nie jest to żadna warstwa ochronna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. "ty" ? Za załozenia okazywanie braku szacunku komus, lub braku kultury jest błedne. Mój nick to "Duncan", pisany z duzej litery, gdyz określa osobe... .Partyzant, ja jeśli sie mogę wtrącić...taki brzuszek spowalnia, zawodni i wziualnie i praktycznie jest przez to bardziej ociezały, szybciej sie meczy, brak mu też dynamiki....brzuszek=balast, a szybkosc w sportach walki, ma kolosalne znaczenie, przy facetach po setce, jeszcze wieksze.
I nie jest to żadna warstwa ochronna
ty, stary, o co ci chodzi? czemu do mnie zwracasz się z takimi oczywistymi tezami? czy ja napisałem coś innego gdzieś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu