budo_Sanjuro Yojimbo napisał
ale ty jestes groźny przestraszonyChyba faktycznie coś jest w tej pogodzie, bo jak przeczytałem to co napisałeś, to złapałem się na tym, że przez chwilę zacząłem żałować, że nie trenujemy razem... :twisted:
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Sanjuro Yojimbo napisał
ale ty jestes groźny przestraszonyChyba faktycznie coś jest w tej pogodzie, bo jak przeczytałem to co napisałeś, to złapałem się na tym, że przez chwilę zacząłem żałować, że nie trenujemy razem... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
budo_Mate napisał
Pax między ksześcijany.Sanjuro nie oceniam źle poziomu twoich powaznych i merytorycznych postów oceniam cie na podstawie twojej slabosci do zakladania ani to powaznych ani śmiesznych czy nawet zabawnych tematów jak ten ktore w taką pogode jak wczoraj poprostu mnie wkurwiają. nie bierz tego do siebie stary.
Napisano Ponad rok temu
budo_Mate napisał
Nie wiem, czy akurat groźny. To chyba ta pogoda... :wink:ale ty jestes groźny przestraszony
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu