ale ty jestes groźny przestraszonyChyba faktycznie coś jest w tej pogodzie, bo jak przeczytałem to co napisałeś, to złapałem się na tym, że przez chwilę zacząłem żałować, że nie trenujemy razem... :twisted:
I po kiego ch... to całe trenowanie sw? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pax między ksześcijany.Sanjuro nie oceniam źle poziomu twoich powaznych i merytorycznych postów oceniam cie na podstawie twojej slabosci do zakladania ani to powaznych ani śmiesznych czy nawet zabawnych tematów jak ten ktore w taką pogode jak wczoraj poprostu mnie wkurwiają. nie bierz tego do siebie stary.
Fakt, że czasem zakładam jakiś temacik mało poważny, ale zawsze ostrzegawczo zamieszczam w nim emotiki. Zatem łatwo ich unikać.
A co do tego tematu, to uznałem, że zamieszczony tekst, choć jajcarski jest zarazem dość ciekawy i byłem faktycznie zainteresowany opiniami trenującyh na jego temat. (I okazały się one bardzo zróżnicowane...)
Może jak się pogoda zmieni, to też nie będziesz go oceniał aż tak surowo jak teraz... :wink:
Pozdrawiam i nie biorę nic do siebie
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, czy akurat groźny. To chyba ta pogoda... :wink:ale ty jestes groźny przestraszony
A zważywszy, że się nie znamy, to równie dobrze można to było uznać za mój impuls samobójczy...
Ty też nie bierz tego do siebie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skuteczne sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Mata
- Ponad rok temu
-
Kali & Bjj