Dzięki za pozdrowienie 'nawet' mnie -czuję się zaszczycona :> :wink: i również pozdrawiam :-)
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Lola__ napisał
Muszę. To silniejsze ode mnie.Sanjuro nie musisz od razu podejrzewać mnie o ściemnianie.
Cytat
To co koleś trenuje, to są te 'bardziej osobiste informacje' ???????? 8O 8O 8OJeśli chodzi o bardziej osobiste informacje dotyczące mojego chłopaka,to nie uważam,żeby konieczne było ich przedstawianie-uwierz na słowo,gdyby robił '10 przysiadów niemal codziennie' to raczej nie pisałabym na takim forum :-)
Cytat
Każda szanująca się jedenastolatka powie Ci to samo o sobie i swojej klasowej sympatii...Jestem już dużą dziewczynką i umiem realnie ocenić jak poważne relacje są między mną a chłopakiem :wink:
Cytat
No są jeszcze: sen, praca, prace domowe, rozmowy i kilka rozrywek (chyba, że ktoś ma dzieci - to nieco zmienia rozkład). Ale generalnie moje się właśnie chyba wokół tego głownie kręci. Przynajmniej kiedy tylko mam na to czas.Poza tym życie nie kręci się wokół treningów i seksu
Cytat
Bo nie trenujesz...i nie dziele dnia na 'przed i po treningu'.
Cytat
Właśnie o to idzie, że tych chwil wolnych mi na przykład częstokroć brakuje. Cholera...Ważne że chłopak stara się spędzać ze mną w miare możliwości każdą wolna chwilę i na pewno nie czuję się zaniedbana przez to ze trenuje.
Cytat
Czasu poświęconego treningom nigdy mu nie wyrzucam.A jeśli nawet musiałby mnie bardziej 'zaniedbać' ze względu na treningi to jestem w stanie to zrozumieć i nie mam zamiaru marudzić,ze nie ma czasu iść ze mną do kina czy fryzjera :-)
Cytat
Zatem albo to słaby trening, albo seks na pół gwizdka. Tak czy siak żenada...Co do bardziej 'intymnych' spraw-Jak widać chłopak kondycję ma całkiem dobrą,skoro starcza mu siły i na udany seks i na rzetelny trening.
Cytat
Taaaa... Wystarczy np. poczytać 'Cosmopolitan'.Dla Twojej wiadomości mierników intensywności orgazmów nie stosuje :wink: Wystarczy że mam pojęcie o tym ile kobiet narzeka na nieudane pożycie :wink: Wbrew pozorom nie posiadłam 'wiedzy tajemnej'wystarczy pogadać z koleżankami czy chocby przejrzeć wypowiedzi w necie czy prasie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Boks i od niedawna muay thai.To co koleś trenuje, to są te 'bardziej osobiste informacje' ????????
Co w tym osobistego???
Cytat
Każdy sądzi po sobieZatem albo to słaby trening, albo seks na pół gwizdka. Tak czy siak żenada...
Zakładając oczywiście, że tak jak napisałaś On trenuje niemal codziennie (i nie opierdziela się przez resztę dnia tylko coś jeszcze w życiu musi robić...)
Cytat
Zapewniam Cie ze nie jest :twisted:choć nadal uważam, że jesteś podszywającym się pod laskę pryszczatym nastolatkiem o czarnym sercu i nikczemnych upodobaniach.
Cytat
Duncan - dla mnie teżP.S
Lola, jak dla mnie to Ty jestes skarb, a nie dziewczyna
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Tak BTW - mówi Ci coś nazwisko Tommy Morrison? :twisted:Zatem albo to słaby trening, albo seks na pół gwizdka. Tak czy siak żenada...
Zakładając oczywiście, że tak jak napisałaś On trenuje niemal codziennie (i nie opierdziela się przez resztę dnia tylko coś jeszcze w życiu musi robić...)
Napisano Ponad rok temu
budo_Duncan napisał
Kwestia poczucia chumoru Duncan...Sanjuro, nasuwa mi sie wniosek, ze skoro masz tak-badźmy szczerzy, głupawe posty, w których tak koniecznie chcesz sprowokować,
Cytat
Oj, rozgryzłeś mnie smutasie.a jeszcze bardziej wygadać się to sam musisz byc na bakier z treningiem i z ... panienkami.
Cytat
"Zarzucasz" Loli młody wiek...a sam piszesz, jak rozchisteryzowany nastolatek, który sam nie wie kim jest i czego chce.
Cytat
Jakoś nie.Powiedz, podnieca Cie, rozmowa z dziewczyną, na temat sexu, nawet przez internet? Dorosnij...
Cytat
Można i tak, Duncan. Bravo! Ale taki chumorystyczny wątek nie jest chyba wyłącznie od kadzenia i komplementowania komuś kto nie załapał dowcipu zawartego w omawianym tekście.Lola, jak dla mnie to Ty jestes skarb, a nie dziewczyna :wink:
Napisano Ponad rok temu
budo_P-14 napisał
To super.Przy odpowiednim wsparciu witaminkami itp. naprawdę idzie to wszystko pogodzić :twisted:
I trenuje 6 razy w tygodniu, a poza tym studiuje
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Skoro omawiamy tekst jest chumorystyczny
Cytat
które przedstawił jednak w chumorystyczny
Cytat
Sanjuro na litość ...zrób coś z tym, no kto jak kto... :-) :-)Ale taki chumorystyczny wątek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_P-14 napisał
Kiedy znajdziesz sie w takim mijescy jak to-jest tylko jedna droga-prosto w góre!Tak BTW - mówi Ci coś nazwisko Tommy Morrison? :twisted:
Zatem albo to słaby trening, albo seks na pół gwizdka. Tak czy siak żenada...
Jak nie to poszukaj w necie jego życiorysu... tylko mi potem nie pisz jak skonczył, bo to już mniej zabawne hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak jestem pełen podziwu...
Napisano Ponad rok temu
Lola, nie miałem pojecia, ze Ciebie mam, tak wyrozumiałą i fajną dziewczyne.
A jak nacodzien walisz mi, te wszystkie brednie o fryzjerze, i o tym, ze mamy za mało czasu dla siebie...to tak sie tylko, zgrywasz, prawda?
![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja mysle ze Ty, Duncan, Lola i Glovkhan jesteście jednyn i tym samym psychopatą i najchetniej bym was wszystkich zbanował
Lola, nie miałem pojecia, ze Ciebie mam, tak wyrozumiałą i fajną dziewczyne.A jak nacodzien walisz mi, te wszystkie brednie o fryzjerze, i o tym, ze mamy za mało czasu dla siebie...to tak sie tylko, zgrywasz, prawda?
![]()
HeheheKolegi Glovkhana tu brakuje
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja mysle ze Ty, Duncan, Lola i Glovkhan jesteście jednyn i tym samym psychopatą i najchetniej bym was wszystkich zbanował
Lola, nie miałem pojecia, ze Ciebie mam, tak wyrozumiałą i fajną dziewczyne.A jak nacodzien walisz mi, te wszystkie brednie o fryzjerze, i o tym, ze mamy za mało czasu dla siebie...to tak sie tylko, zgrywasz, prawda?
![]()
HeheheKolegi Glovkhana tu brakuje
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Za to Twoje posty wprost ociekają inteligencją i głęboką mądrością koleś...Sanjuro zgadzam sie z Duncanem (nie jestem jego kontem) ze twoje posty sa w wiekszosci glupawe
Chyba faktycznie coś jest w tej pogodzie, bo jak przeczytałem to co napisałeś, to złapałem się na tym, że przez chwilę zacząłem żałować, że nie trenujemy razem... :twisted:i dobrze ze wracasz na treningi bo przy takiej pogodzie jak dzis dzialasz mi na nerwy
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że tylko żartowałeś.Ja mysle ze Ty, Duncan, Lola i Glovkhan jesteście jednyn i tym samym psychopatą i najchetniej bym was wszystkich zbanował
Napisano Ponad rok temu
Zwłaszcza wobec nastolatka udającego dziewczynę o nicku Lola...
![]()
(Żartowałem, żartowałem - od razu Ci wyjaśnię. Dpuszczam jednak jakieś 20% szansy, że 'Lola' to nie ściema...)
Napisano Ponad rok temu
Skromnie powiem - to fakt.Sanjuro,widzę że po przeczytaniu jednego mojego postu znasz mnie lepiej niż ja sama :-)
Dziękuję.Gratuluje.
Teraz tylko czekam aż sporządzisz mój portret psychologiczny :wink:
Prawdopodobnie masz rację.Wiesz,podejrzewam,że choćbyś zobaczył x-dziesiąt moich zdjęć,dostał mój pełen życiorys i relacje 'naocznych świadków' to i tak byś wiedział swoje :-)
To bardzo dobrze.I jakoś mnie to nie martwi bo nie odczuwam wewnętrznej potrzeby udowadniania Ci czegokolwiek
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu