Paweł Spleśniały - miecze
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

2 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Paweł Spleśniały - miecze

witam
znajomy pytał mnie czy slyszalem cos o wymienionym w temacie mieczniku. no ja nic, ale moze ktos z was wie cos na jego temat, tzn. moze posiada jego miecz, ma jakies namiary (w google nie znalazlem), dysponuje zdjeciami jego wyrobow... generalnie interesuja mnie jakiekolwiek opinie na temat tego co robi... z gory dzieki!
pozdrawiam

znajomy pytał mnie czy slyszalem cos o wymienionym w temacie mieczniku. no ja nic, ale moze ktos z was wie cos na jego temat, tzn. moze posiada jego miecz, ma jakies namiary (w google nie znalazlem), dysponuje zdjeciami jego wyrobow... generalnie interesuja mnie jakiekolwiek opinie na temat tego co robi... z gory dzieki!
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Re: Paweł Spleśniały - miecze

Jak pokazesz fotki to bedzie mozna ocenic wyroby. Osobiscie tez nie slyszalem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Szermierka europejska w Gdańsku- ogólnopolski zlot Szermierka europejska w Gdańsku- ogólnopolski zlot- Ponad rok temu 
- 
			 polska szabla polska szabla- Ponad rok temu 
- 
			 Czasopisma Czasopisma- Ponad rok temu 
- 
			 dlaczego iaito jest z aluminium? dlaczego iaito jest z aluminium?- Ponad rok temu 
- 
			 The Atlanta Blade Show 2005 - miecze The Atlanta Blade Show 2005 - miecze- Ponad rok temu 
- 
			 Olkusz. Olkusz.- Ponad rok temu 
- 
			 Narrenturm, a rzeczywistość. Narrenturm, a rzeczywistość.- Ponad rok temu 
- 
			 Firma hanwei Firma hanwei- Ponad rok temu 
- 
			 Czesko - japońskie miecze Czesko - japońskie miecze- Ponad rok temu 
- 
			 Grupa kendo w Toruniu Grupa kendo w Toruniu- Ponad rok temu