Skocz do zawartości

Zdjęcie

AVAR (Oxanabolon)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

blejkka
  • Użytkownik
  • 6 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

AVAR (Oxanabolon)
Witam
Czy ktos przetestowal Avar z kilosports, jakie wrazenia, czy warto, czy standardowy odblok ?
Z gory dzieki za odpowiedz
  • 0

janu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1702 postów
27
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: AVAR (Oxanabolon)

Witam
Czy ktos przetestowal Avar z kilosports, jakie wrazenia, czy warto, czy standardowy odblok ?
Z gory dzieki za odpowiedz

Ja go nie testowalem a to dlatego ze ludzie ktorzy go brali nie byli z niego zadowoleni. Dawal calkiem niezla rzezbe ale czesto byly spadki objetosci np. ramienia a to mi sie nie podoba. Jesli zalezy Ci wylacznie na wycince to moze byc.

Ale na pocieszenie powiem ci ze czasami slyszy sie pochlebne opinije na temat Oxanabolonu, nawet na forum byla relacja.

Odblok wystarczy sklepowy
  • 0

blejkka
  • Użytkownik
  • 6 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja go nie testowalem a to dlatego ze ludzie ktorzy go brali nie byli z niego zadowoleni. Dawal calkiem niezla rzezbe ale czesto byly spadki objetosci np. ramienia a to mi sie nie podoba. Jesli zalezy Ci wylacznie na wycince to moze byc.

Ale na pocieszenie powiem ci ze czasami slyszy sie pochlebne opinije na temat Oxanabolonu, nawet na forum byla relacja.

Odblok wystarczy sklepowy

Dzieki za informacje. W takim razie zakupie pewnie Oxanavar gdyz mozna znalezc wiecej informacji na jego temat. A tak przy okazji co proponujesz dokupic do Oxanavara i na odblok ? Mam znikome doswiadczenie z PH, bralem jedynie massdrol.
  • 0

janu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1702 postów
27
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dzieki za informacje. W takim razie zakupie pewnie Oxanavar gdyz mozna znalezc wiecej informacji na jego temat. A tak przy okazji co proponujesz dokupic do Oxanavara i na odblok ? Mam znikome doswiadczenie z PH, bralem jedynie massdrol.

Robilem relacje z cyklu na SUS500 i Oxanavarze. Wrazenia opisalem osobno na SUSie i na Oxsie poczytaj http://forum-kultury...anavarepistane/
Na odblok polecam Arremedext XTR + tribulus. Mam nadzieje ze zabezpieczyles sie w wszystkie oslonki i prozdrowotne.
Obowiazkowa dodaj glukozamine.

Ps Nie napisales informacji o sobie :thumbsup:
  • 1