Boks w klubie TS Wisła
Napisano Ponad rok temu
Tak wiem że temat był przerabiany pare razy , jednak zakłądam kolejny
w nadzieji że ktoś kto tam trenuował/trenuje przedstawi mniej więcej zarys tej sekcji, poniewąż w archiwum nie znalazłem niczego ciekawego.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał cene miesięczną treningu, ogólnie atmosfery na sekcji itd.
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Tak wiem że temat był przerabiany pare razy , jednak zakłądam kolejny
w nadzieji że ktoś kto tam trenuował/trenuje przedstawi mniej więcej zarys tej sekcji, poniewąż w archiwum nie znalazłem niczego ciekawego.
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał cene miesięczną treningu, ogólnie atmosfery na sekcji itd.
pozdrawiam.
A moze bys sie przeszedł, na trening i zapytał, trenera czy zawodników badź wpisał w google "TS Wisła", a nie zakładał temat.
Napisano Ponad rok temu
Niestety jak narazie nie mam możliwości tam pójść i zapytać trenera lub zawodników.
Napisano Ponad rok temu
Wpisz sobie w google Ts Wisła i powiedz co Ci wyszło, powodzenia.
Niestety jak narazie nie mam możliwości tam pójść i zapytać trenera lub zawodników.
Nie bede Ci podawac nazwisk trenerów, bo to bezsensu...
Co chcesz wiedzieć? Klub na jako takim poziomie...jeśli chodzi o zawodników, to chyba numer jeden w Krakowie(w tej częsci wypowiedzi kluczowe jest: "chyba"), jesli chodzi o poziom wszystkich uczęszczjacyh to daleko, daleko za NHKB Hutnik. Treningi od zawsze były tam o 17.00...nie wiem czy coś sie zmieniał...pewnie nie. Ostanio była tam sobota bokserska, ja wtedy miałem badania (ludzie z Wisły chodzilii za mną, bym boksował *, ale trzy dni wczesniej rozpocząłem treningi po wakacyjnej przerwie, to raz, a dwa... z kim miałbym bic? a trzy mówienie komuś w dniu zawodów, ze boksuje, to jest niepowazne, nie miałem sprzetu...nic).
*
Cwaniaki, chcieli mnie wrobic, w niby "sapringi miedzy klubowe", ale jak sie potem okazało, byłoby to liczone do bilansu walk... .
Napisano Ponad rok temu
moje informacje na temat trenowanie SW nie są oszałamiające...
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem. Każdy tam moze przyjsć na trenig.A jest grupa początkująca? Czy to jest tak w formie jednej grupy, pytam bo ogólnie
moje informacje na temat trenowanie SW nie są oszałamiające...
Napisano Ponad rok temu
Nabór rocznik 1988-1993
Poniedziałek - piątek, godz. 16:00-18:00, sala boksu na Nowej Hali Wisły.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gołębie lubią Bestie...
- Ponad rok temu
-
Sekcja Muay Thai - Pruszków, Sochaczew
- Ponad rok temu
-
Grzegorz Proksa
- Ponad rok temu