czy ?>??
Napisano Ponad rok temu
http://www.fabrykasi...rch_author=P-14
http://www.fabrykasi...h_author=Duncan
Mi się już z Tobą dyskutować nie chce, zaraz założysz sobie jeszcze 2 konta i sam sobie wpiszesz głosy poparcia.
Miłej zabawy. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy rzucić okiem, przeczytać kilka i wszystko jasne .....
No właśnie.... wszystko jest jasne... przede wszystkim to, że masz manię prześladowczą.
Zresztą nie mam zamiaru wdawać się w tą bezsensowną dyskusję, bo jak widać jesteś zaślepiony swoją nowoodkrytą teorią spiskową. Powodzenia 8)
Napisano Ponad rok temu
I nie muszę Ci nic pokazywać. Szkoda mi na to czasu. Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Żałosny jesteś ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak narazie jedyny błąd jaki dostrzegłem w swoich postach to "przejŻałeś", bo właśnie mnie uświadomiono, że pisze sie przez RZ... i to chyba na tyle... Tylko jakos niewiele to wnosi do calej 'sprawy'
Napisano Ponad rok temu
.......... tsaaaa to teraz wiemy czyim klonem jest nick "Duncan" heh.
To przypadek że piszecie tym samym schematem tekstu?
Czy poprostu masz rozdwojenie jaźni ???
Przeginasz pałe bo od stwierdzania czy koleś ma podwójne konto są moderatorzy i mają na to swoje sposoby.... :? jak wyjdzie ze masz racje to polecą bany a jak nie to ośmieszysz sie jak mało kto
Napisano Ponad rok temu
Przeginasz pałe bo od stwierdzania czy koleś ma podwójne konto są moderatorzy i mają na to swoje sposoby.... :? jak wyjdzie ze masz racje to polecą bany a jak nie to ośmieszysz sie jak mało kto
............. Stary to nie Allegro , komu by się chciało go weryfikować i po co. Ja to zrobiłem tylko i wyłącznie na podstawie postów, pisanych identycznie przez "obu", zawsze "murem za sobą" w kazdej sprawie. Poza tym w wielu przypadkach nie da się sprawdzić adresu ip, np w neostradzie adres ip zmienia się przy każdym włączeniu internetu. Tak samo w pracy. Ja np. mam swobodny dostęp do 50-60 komputerów w firmie. I kazdy z innym adresem ip. Można by sobie szukać wiatru w polu Jakoś dziwnie obaj "panowie" nie pojawili jednocześnie, odkąd zwróciłem na to uwagę? Heh teraz pewnie za moment któryś "wyskoczy" bo to napisałem. Dla mnie sprawa jest jasna. Temat nie jest warty naszego czasu. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a żeby nie było OT powiem tak do autora tematu. jako że jesteś 14 latkiem to fajnie by było gdybyś pochodził na treningi z jakimś kumplem , nie fajnie jest ćwiczyć z osobami o wiele cięższymi i silniejszymi.. szczególnie taki sport jak MT.chyba że jest jakaś grupa wiekowa,lub początkująca to masz problem sparingpartnera z głowy :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samorobny 'Prajat'
- Ponad rok temu
-
mistrzostwa polski w boksie 7-11 wrzesnia
- Ponad rok temu
-
Thai lub Kick w Kielcach???
- Ponad rok temu