Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
P.S. byłbym bardzo wdzięczny za konstruktywne rady.
Napisano Ponad rok temu
Dziś, 18:30 rusza na awf-ie grupa początkująca
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i nie przejmuj się brakiem aktualizacji -nie można się dostać na serwer... (tak... wtym miejscu piję do kogoś... :twisted: )
mimo to trengini są aktualne : 8)
Zapraszamy i polecam sekcję
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ul. Obozowa 60 ........
...... Zajęcia prowadzi sensei Piotr Nowakowski ......
Polecam i zapraszam ....... wszelkie info o zajęciach [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .....
Pozdro .............
Napisano Ponad rok temu
Patrząc na to zdjątko (wybrane oczywiście stronniczo i tendencyjnie) przypomina mi sie tekst kaprala Wiadernego z Krolla: I lezeć mi tu, ku@%a
Ł. (lubiący czasem zamieszać) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak to wszystkie moje wątpliwości się rozwiały . No to podam jeszcze jedno kryterium - chodzi mi tylko i wylacznie o weekendy wzglednie czwartki po 20 - reszta niestety zawalona pracą i nauką
aaaa to polecam weekendowy kurs aikido pt: "Jak zrobić Ikyo w tydzień" przygotowany przez Miszcza Mariana i spółkę.
(a w czwartek wieczorem to lepiej się piwa przed piątkiem napić )
:twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Hmm.no tak to wszystkie moje wątpliwości się rozwiały . No to podam jeszcze jedno kryterium - chodzi mi tylko i wylacznie o weekendy wzglednie czwartki po 20 - reszta niestety zawalona pracą i nauką
Tu jest coś dla Ciebie -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mają jogę, kurs tańca, masażu relaksacyjnego i Tae kwon do.
Wekendowego kursu aikido brak.
Napisano Ponad rok temu
Hmm.no tak to wszystkie moje wątpliwości się rozwiały . No to podam jeszcze jedno kryterium - chodzi mi tylko i wylacznie o weekendy wzglednie czwartki po 20 - reszta niestety zawalona pracą i nauką
Tu jest coś dla Ciebie -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mają jogę, kurs tańca, masażu relaksacyjnego i Tae kwon do.
Wekendowego kursu aikido brak.
podejdź to sprawy biznesowo - jest nisza rynkowa - trzeba ją zapełnić, a nie od razu odysłasz do konkurencji.... tak to my w zyciu interesu nie ubijemy. :wink:
:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
aaaa to polecam weekendowy kurs aikido pt: "Jak zrobić Ikyo w tydzień" przygotowany przez Miszcza Mariana i spółkę.
(a w czwartek wieczorem to lepiej się piwa przed piątkiem napić )
:twisted: :twisted:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Napisano Ponad rok temu
Taaa.. widze ze Jadzia krótko trzyma podopiecznych
Patrząc na to zdjątko (wybrane oczywiście stronniczo i tendencyjnie) przypomina mi sie tekst kaprala Wiadernego z Krolla: I lezeć mi tu, ku@%a
Ł. (lubiący czasem zamieszać) 8)
HE HE Szkoda ze nie widziałes Piotra kiedyś miał całkiem ciekawe i....niekonwencjonalne metody prowadzenia zajęć. Na szczęście się zmienił i to bardzo bardzo na plus.
A co do dzieci to powinieneś wiedzieć, że można je albo przekupić albo zastraszyć przestraszony myślę że dobrze wybrał 8)
Wspominając czasy woja pozdrawiam wszystkich "na fali"
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam inne kluby
Napisano Ponad rok temu
HE HE Szkoda ze nie widziałes Piotra kiedyś miał całkiem ciekawe i....niekonwencjonalne metody prowadzenia zajęć. Na szczęście się zmienił i to bardzo bardzo na plus.
HE HE Widziałem, widziałem. Jadzia zaczynał na Racławickiej i jeszcze zdażało mi sie go uczyć podstaw :wink: . Ale był / jest bardzo uzdolniony ruchowo i progres przyszedł mu znacznie szybciej niż innym i sie szybko wyrobił.
Ł (wspominający czasy gdy formowała się skorupa Ziemi) 8)
Napisano Ponad rok temu
No tak, ja widocznie nie mam żyłki do biznesu. OK, zrobimy tak:podejdź to sprawy biznesowo - jest nisza rynkowa - trzeba ją zapełnić, a nie od razu odysłasz do konkurencji.... tak to my w zyciu interesu nie ubijemy. :wink:
:twisted: :twisted: :twisted:
Trzeba zrobić szkice, napisac teksty, nakręcic filmy, załozyć łebsajt, i dać reklamy. Wystąpimy jeszcze w jakimś tokszole, i powinno być z górki. A całość pchniemy w tv szopie.
Już słyszę te spoty reklamowe:
"Zawsze myślałeś że opanowanie sztuki walki wymaga lat pracy? Że nie obędzie się bez wyczerpujących i nie zawsze zdrowych ćwiczeń, których przecież nikt nie lubi? Teraz to się zmieniło! Dzięki naszemu wyjątkowemu programowi, opracowanemu na podstawie lat doświadczeń, z pomoca najlepszych amerykańskich ekspertów, możesz opanować aikido w zaledwie 1 rok! Niweiarygodne? ale to prawda!!!
Nasz kurs składa się z trzech zestawów
- poziom podastawowy, trwający 3 miesiące
- poziom średniozaawansowany, przewidziany na 4 miesiące
- poziom zaawansowany, 5 miesięcy
Każdy zestaw zawiera bogato ilustrowaną książkę z dokładnym opisem ćwiczeń, płyty dvd z filmami, na których ćwiczenia wykonują nasi mistrzowie /to o nas /
Po ukończeniu kursu, nalezy wypełnic test sprawdzający, i odesłać go do nas, by otrzymać orginalny certyfikat stopnia mistrzowskiego 1 Dan.
Zastanawiasz się ile to kosztuje?
Tylko teraz, w naszej specjalnej ofercie - każdy kto zamówi cały kurs, otrzyma całkowicie za darmo dmuchaną lalkę "Gorąca Lolita" która pomoże w wykonywaniu technik!!
Takiej okazji nie można przepuścić.
Więc nie czekaj, zamów już dziś cały zestaw za jedyne 449 pln.
Randall (biznesowo zrehabilitowany)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu
-
Uchwycenie umyslu atakujacego
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupić dobrą, tanią matę, najodpowiedniejszą do aikido?
- Ponad rok temu
-
Aikido w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
Aikido w wyborach
- Ponad rok temu
-
drzewo genealogiczne sihanow
- Ponad rok temu
-
Hierarhia stopni w aikido Kobayashi