Gdzie w Warszawie rozpocząć trening?
Napisano Ponad rok temu
Randall, kłopot w tym, ze niepodejrzewasz nawet ilu ludzi kupowałoby ten kit z zamknietymi oczami. Pół Kalifornii na tym stoiNo tak, ja widocznie nie mam żyłki do biznesu. ....
Randall (biznesowo zrehabilitowany)
Ł. (Zastanawiający czy nie nastukać na tym kasy i nie przenieść sie do Beverlly Hills) 8)
Napisano Ponad rok temu
spot reklamowy
Wszystko to super, tylko wymaga katorżniczej pracy i masy czasu!
Dzisiaj człowiek i tak ledwo nadąża za swoim cieniem, więc może coś takiego:
"Zawsze chciałeś zgłębić Aikido, ale nudziły Cię i męczyły żmudne treningi, koledzy trenujący inne sztuki i sporty walki wyśmiewali Twoje zamiłowanie do baletu i noszenia spódnicy, nie wiedziałeś która szkołę i federację wybrać, a specjaliści z internetowego forum udzielali pokrętnych i złośliwych odpowiedzi.
To już przeszłość.
Rewelacyjne Aiki-szeleczki z brzęczykiem ®, zakładane na ramiona pozwolą Twojemu ciału wykonywać najbardziej skomplikowane techniki Aikido, kiedy Ty śpisz, odpoczywasz oglądając telewizję, uczysz się, pracujesz albo podróżujesz samochodem.
Jeszcze nigdy trening Aikido nie był tak prosty i przyjemny a jego efekty tak szybko widoczne.
Nie zwlekaj, zamów jeszcze dziś!
Jeżeli zadzwonisz w ciągu najbliższej godziny, otrzymasz dodatkowo w prezencie, pasujące do każdego ubrania, Aiki-rękawiczki ® wykonujące za Ciebie Tajemnicze Meguri oraz Aiki-skarpetki ® wykonujące Ultraszybkie Tenkany.
Nie tracąc swojego cennego czasu będziesz mógł doskonalić Aikido podczas poobiedniej drzemki, siedząc w fotelu lub wykonując swoje ulubione czynności.
Bądź Mistrzem!"
h-k
Napisano Ponad rok temu
Ależ jestem pewien że wielu. Swoją drogą może masz rację, czego by nie stuknąc na tym kasy? Pecunia non opec. Założymy sobie własną papierową federację, będziemy sobie shihanować i wypuscimy super kurs. Po tym jak zobaczyłem korespondencyjny kurs tae kwon do w ESKK to już mnie nic nie zaskoczy w tym temacie.Randall, kłopot w tym, ze niepodejrzewasz nawet ilu ludzi kupowałoby ten kit z zamknietymi oczami. Pół Kalifornii na tym stoi
Ł. (Zastanawiający czy nie nastukać na tym kasy i nie przenieść sie do Beverlly Hills) 8)
Kto się pisze na otwieranie biznesu?
Wystarczy cyfrowa kamera, skład zrobimy na zwykłym PC, filmy będziemy kręcić na jakimś obozie w lesie /legendy by o tej imprezie opowiadali/, a potem wszystko się pchnie przez internet. Potrzeba tylko plastyka jakiegoś do robienia rysunków i schematów.
A potem kurs Iaido, kendo, jodo, bojutsu, w ogóle całe kobudo przelecimy.
I tak zarobimy pierwszy milion.
Można jeszcze serię kioskową wypuścić.
Randall (zastanawiając sie za ile sprzedać jodo-wykałaczki)
Napisano Ponad rok temu
Seria "Sam Uszyj Hakame" , w pierwszym numerze igla GRATISMożna jeszcze serię kioskową wypuścić.
Napisano Ponad rok temu
Widzę, ze wystarczy Was ukierunkować biznesowo, a już zaczynacie myśleć konstruktywnie
Jestem zbudowany Waszą postawą.
Swoją drogą Aiki-szeleczki ® mnie rozwaliły na maxa poklon poklon poklon poklon
kurm (w oczekiwaniu na pierwszy numer "Aikido - od ciury do mistrza w jeden rok".)
aha - jak by już co, to pamiętajcie kto zaszczepiłw w Was tę ideę
Napisano Ponad rok temu
Aiki-szeleczki są cudne:)))
Jakbym słyzała upojny głos pana z Mango TV:)))
Yoshi
PS. A w Warszawie oczywiscie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) zeby nie bylo tak zupelnie off top
Napisano Ponad rok temu
Poza tym menazeria jest calkiem przyjemna-pajonk, kaczor i inne zwierzaki. po treningu zaczniesz podnosic noge przy sikaniu.
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego tam, hm
- Instruktorzy którzy coś sobą reprezentują
- jest blisko centrum, ale nie za blisko
- lubie Stare Miasto i knajpki
- zajęcia są prze cały tydzień
Poza tym Polecam AMV jesli ktos jest z odległego Ursynowa np...
Pozdrawiamy,
Martyna&Ewa
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z senseiem Philippe Orban-Warszawa! :)
- Ponad rok temu
-
rzuty
- Ponad rok temu
-
Kiai
- Ponad rok temu
-
Czy jest mozliwe cwiczenie roznych styli aikido razem?
- Ponad rok temu
-
Uchwycenie umyslu atakujacego
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupić dobrą, tanią matę, najodpowiedniejszą do aikido?
- Ponad rok temu
-
Aikido w Rzeszowie
- Ponad rok temu
-
Aikido w wyborach
- Ponad rok temu
-
drzewo genealogiczne sihanow
- Ponad rok temu
-
Hierarhia stopni w aikido Kobayashi