TWARDE JAK SKAŁA!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ciekawi mnie temat utwardzania powierzchni atakujących i blokujących. Jak sobie z tym radzicie w domu? Co robicie oprócz tradycyjnych pompek na kostkach(bo przecież nie tylko pięściami walczymy w tkd)? Nie każdy ma też dostęp do makiwary. Wszelkie pomysły i wynalazki mile widziane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja raczej nie jestem jakims fanatykiem utwardzania bo to na starość wychodzi. Zobacz sobie ręcę mistrzów od rozbić, albo chociażby spytaj ex-tajów ex-kk co już nie ćwiczą czy ich bola utwardzane golenie ;-) Pompki na kościach..owszem w dużych ilościach
Napisano Ponad rok temu
Po wprowadzeniu ustawy o bezplatnych przejazdach ciężarówek przez autostrady, Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad w koncu znalazla wspólne wyjscie wraz z Ministerstwem Edukacji Narodowej i Sportu w sprawie "utwardzania" sie młodzierzy uprawiającej sporty walki.
Chodzi o to ze na minute przejezdza 20 ciezarowek, wychodzisz na autostrade na chociaz 5 min a efekty sa piorunujace, jestes utwardzony na maxa, do tego wjezdza wuchta masy, mowie ci
Tylko pamietaj ze na autostradzie jest zakaz ruchu pieszych, dlatego najlepiej bedzie jak znajdziesz jakiegos kolege z prawem jazdy i wyskoczysz w trakcie jazdy, najlepiej przy predkosci ponad 100km/h Wtedy to juz wogole dopakujesz i bedziesz twardy jednoczesnie...
Napisano Ponad rok temu
Sam to wymyśliłeś, czy gdzieś podpatrzyłeś?? Dla mnie kapitalne. Chyba się skuszę i skorzystam .Po co utwardzac kazdą czesc po koleji, to przeciez ewidentna strata czasu, jest leprze wyjscie.
Po wprowadzeniu ustawy o bezplatnych przejazdach ciężarówek przez autostrady, Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad w koncu znalazla wspólne wyjscie wraz z Ministerstwem Edukacji Narodowej i Sportu w sprawie "utwardzania" sie młodzierzy uprawiającej sporty walki.
Chodzi o to ze na minute przejezdza 20 ciezarowek, wychodzisz na autostrade na chociaz 5 min a efekty sa piorunujace, jestes utwardzony na maxa, do tego wjezdza wuchta masy, mowie ci
Tylko pamietaj ze na autostradzie jest zakaz ruchu pieszych, dlatego najlepiej bedzie jak znajdziesz jakiegos kolege z prawem jazdy i wyskoczysz w trakcie jazdy, najlepiej przy predkosci ponad 100km/h Wtedy to juz wogole dopakujesz i bedziesz twardy jednoczesnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TKD w Cieszynie/Szczyrku
- Ponad rok temu
-
TKD w Częstochowie
- Ponad rok temu