Ale przechodząc do sprawy zamierzam jako syn marnotrawny powrócić do tkd ( od ostatniego treningu minęło 14 latek i troche się zapuściłem    :?    więc jeśli moge prosić opowiedzcie mi bajke na temat klubów w Cz-Wie. Rozważałem na razie dwa : Częstochowska akademia TKD i TKKF Orient . Co o tym myślicie ewentualnie prosze o jakąś podpowiedź . Z góry wielkie dzięki
  Ale przechodząc do sprawy zamierzam jako syn marnotrawny powrócić do tkd ( od ostatniego treningu minęło 14 latek i troche się zapuściłem    :?    więc jeśli moge prosić opowiedzcie mi bajke na temat klubów w Cz-Wie. Rozważałem na razie dwa : Częstochowska akademia TKD i TKKF Orient . Co o tym myślicie ewentualnie prosze o jakąś podpowiedź . Z góry wielkie dzięki

TKD w Częstochowie
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Zalezy czego oczekujesz: sport, mlócka czy rekreacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Napewno dostaniesz tam sport i młócke
 . Napewno dostaniesz tam sport i młócke  
  strona
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 )
  )

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 najlepszy przyjaciel taekwondoki? ;) najlepszy przyjaciel taekwondoki? ;)- Ponad rok temu 
- 
			 nowy sezon nowy sezon- Ponad rok temu 
- 
			 Książki Książki- Ponad rok temu 
- 
			 Poszukuje Poszukuje- Ponad rok temu 
- 
			 Zawody - Pomerania Open (WTF) Zawody - Pomerania Open (WTF)- Ponad rok temu 
- 
			 Juche Tul Juche Tul- Ponad rok temu 
- 
			 Filmik dla Taekwondo zawodników :) Filmik dla Taekwondo zawodników :)- Ponad rok temu 
- 
			 Filmiki z walk ... Taekwondo ... i moze byc wushu Filmiki z walk ... Taekwondo ... i moze byc wushu- Ponad rok temu 
- 
			 Pomocy!!! - Sambo Matsogi - praca magisterska Pomocy!!! - Sambo Matsogi - praca magisterska- Ponad rok temu 
- 
			 Jak to w końcu jest... Jak to w końcu jest...- Ponad rok temu