najlepszy przyjaciel taekwondoki? ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to tyle z cyklu: "Krótkie recenzje popularnych sprzętów treningowych"
pozdrawiam, DZIK
Napisano Ponad rok temu
Moim skromnym zdaniem 100 razy lepzse od zwyklych pacek (przynajmniej czujesz ze w cos kopiesz)
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu zamiescilem pierwszych kilka przyzadow jakie przyszly mi w tej chwili do glowy i dalem opcje gdzie sam mozesz napisac na co glosujeszwłaśnie się miałem pytać, gdzie w ankiecie łapy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do "łapek trenera" o ktorych pisal Ryu_, wedlug mnie maja taka wade ze przy mocnych kopnieciach wyrywa reke razem z barkiem Nie no przesadzam, ale seria np. montoro po 10-12 kopniec i reka do wymiany, packi pod tym wzgledem sa o tyle leprze(przynajmniej dla mnie), ze przy takich kopnieciach packa ewentualnie wysunie ci sie z reki ale tez nie odleci daleko(pasek) i mozna dalej kontynuowac serie. Takie jest moje zdanie
A co do ulubionego sprzetu... nie ma nic leprzego do trenowania walki(nie tylko sportowej), jak hogo Czasem bolesne ale nabiera sie dobrych nawyków.
Heh jeszcze dobra zabawa jest np. przed pokazami albo w samoobronie z nozami i pistoletami
Napisano Ponad rok temu
Za packami nie przepadam (jeśli już, to rzeczywiście podwójne) - wg mnie łapa oferuje szerszą paletę zastosowań. Wyrywania barków póki co nie stwierdziliśmy.
A przy okazji - co to jest "montoro"? Próbuję dopasować do jakiejś techniki i nijak mi nie wychodzi. Stare futrzaki tak mają... ;-)
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
A co do tego mojego nieszczęsnego "montoro" ... z rozpedu napisalem troche skrótowo ale ogolnie chodzilo mi o (na pisowni i obcej interpunkcji za bardzo sie nie znam i wiem ze tą nazwą pokalecze Koreański doszczętnie ) : momtoronomyotypaldollyochagi. Sory za niedomowienia
(...)Stare futrzaki tak mają...
"Dziadku drogi, drogi dziadku, nie chceeemy jeszcze spaaać" :wink:
pozdrowka
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Tak to jest jak sie nie zna pisowni, tylko pisze tak jak sie wymawia Poprawna pisownia to oczywiscie: Mom dora nomio typal dollyo-czagi.
Gdyby jednak nadal byly jakies wątpliwosci załączam link do filmiku, w tym przypadku rowniez Mom dora nomio typal dollyo-czagi ale na przednią noge(coż za finezja skośnych ) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a najbardziej lubie naparza w duuuuuuuuuuuuuuuuże tarcze i worek bo można mocno nawalac
Napisano Ponad rok temu
Te "Mom dora nomio typal dollyo-czagi" to chyba to samo co "dollyo-chagi 360" czy tam 540, bo nie umialem sie dopatrzec na tym filmiku nie wiem, może oco innego wam chodzi, ale tak wywnioskowałem z filmiku :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
nowy sezon
- Ponad rok temu
-
Książki
- Ponad rok temu
-
Poszukuje
- Ponad rok temu