najlepszy przyjaciel taekwondoki? ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to tyle z cyklu: "Krótkie recenzje popularnych sprzętów treningowych"
pozdrawiam, DZIK
Napisano Ponad rok temu
 . Jesli chodzo to pierwsze to moi poprzednicy już idealnie wytłumaczyli i wyczerpali temat. Chciałem zaznaczyc packe ale takowych do kopania już nie uzywamy. Chodzi mi mianowicie o łapki trenera
 . Jesli chodzo to pierwsze to moi poprzednicy już idealnie wytłumaczyli i wyczerpali temat. Chciałem zaznaczyc packe ale takowych do kopania już nie uzywamy. Chodzi mi mianowicie o łapki trenera 
Moim skromnym zdaniem 100 razy lepzse od zwyklych pacek (przynajmniej czujesz ze w cos kopiesz)
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu zamiescilem pierwszych kilka przyzadow jakie przyszly mi w tej chwili do glowy i dalem opcje gdzie sam mozesz napisac na co glosujeszwłaśnie się miałem pytać, gdzie w ankiecie łapy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 w przeciwieństwie do pojedynczych.
  w przeciwieństwie do pojedynczych.A co do "łapek trenera" o ktorych pisal Ryu_, wedlug mnie maja taka wade ze przy mocnych kopnieciach wyrywa reke razem z barkiem
 Nie no przesadzam, ale seria np. montoro po 10-12 kopniec i reka do wymiany, packi pod tym wzgledem sa o tyle leprze(przynajmniej dla mnie), ze przy takich kopnieciach packa ewentualnie wysunie ci sie z reki ale tez nie odleci daleko(pasek) i mozna dalej kontynuowac serie. Takie jest moje zdanie
  Nie no przesadzam, ale seria np. montoro po 10-12 kopniec i reka do wymiany, packi pod tym wzgledem sa o tyle leprze(przynajmniej dla mnie), ze przy takich kopnieciach packa ewentualnie wysunie ci sie z reki ale tez nie odleci daleko(pasek) i mozna dalej kontynuowac serie. Takie jest moje zdanie  
  A co do ulubionego sprzetu... nie ma nic leprzego do trenowania walki(nie tylko sportowej), jak hogo
 Czasem bolesne ale nabiera sie dobrych nawyków.
  Czasem bolesne ale nabiera sie dobrych nawyków.Heh jeszcze dobra zabawa jest np. przed pokazami albo w samoobronie z nozami i pistoletami

Napisano Ponad rok temu
Za packami nie przepadam (jeśli już, to rzeczywiście podwójne) - wg mnie łapa oferuje szerszą paletę zastosowań. Wyrywania barków póki co nie stwierdziliśmy.
A przy okazji - co to jest "montoro"? Próbuję dopasować do jakiejś techniki i nijak mi nie wychodzi. Stare futrzaki tak mają... ;-)
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
 , ale chcialem to przedstawic bardziej obrazowo, wyszlo az za dobrze
  , ale chcialem to przedstawic bardziej obrazowo, wyszlo az za dobrze  
  A co do tego mojego nieszczęsnego "montoro"
 ... z rozpedu napisalem troche skrótowo ale ogolnie chodzilo mi o (na pisowni i obcej interpunkcji za bardzo sie nie znam i wiem ze tą nazwą pokalecze Koreański doszczętnie
  ... z rozpedu napisalem troche skrótowo ale ogolnie chodzilo mi o (na pisowni i obcej interpunkcji za bardzo sie nie znam i wiem ze tą nazwą pokalecze Koreański doszczętnie  
    ) : momtoronomyotypaldollyochagi. Sory za niedomowienia
  ) : momtoronomyotypaldollyochagi. Sory za niedomowienia  
  (...)Stare futrzaki tak mają...
"Dziadku drogi, drogi dziadku, nie chceeemy jeszcze spaaać"
 :wink:
   :wink:  pozdrowka
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu

Tak to jest jak sie nie zna pisowni, tylko pisze tak jak sie wymawia

Poprawna pisownia to oczywiscie: Mom dora nomio typal dollyo-czagi.
  Poprawna pisownia to oczywiscie: Mom dora nomio typal dollyo-czagi.Gdyby jednak nadal byly jakies wątpliwosci załączam link do filmiku, w tym przypadku rowniez Mom dora nomio typal dollyo-czagi ale na przednią noge(coż za finezja skośnych
 ) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  ) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Napisano Ponad rok temu
 nie wystarczyło powiedzieć "dorra na jedną nogę" ?? ;> hmm..podwójna packa podwójnej nierówna, jako, że nasz klub nie należy do najbogatrzych mamy packi raczej z tej dolnej półki...lipa na maksa, nie to co stare dobre packi kwona. A te danikena to jakieś takie ciężkie :?  pozdro
  nie wystarczyło powiedzieć "dorra na jedną nogę" ?? ;> hmm..podwójna packa podwójnej nierówna, jako, że nasz klub nie należy do najbogatrzych mamy packi raczej z tej dolnej półki...lipa na maksa, nie to co stare dobre packi kwona. A te danikena to jakieś takie ciężkie :?  pozdro  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 fajna technika
  fajna technikaa najbardziej lubie naparza w duuuuuuuuuuuuuuuuże tarcze i worek bo można mocno nawalac
Napisano Ponad rok temu
 (sory)
  (sory)Te "Mom dora nomio typal dollyo-czagi" to chyba to samo co "dollyo-chagi 360" czy tam 540, bo nie umialem sie dopatrzec na tym filmiku
 nie wiem, może oco innego wam chodzi, ale tak wywnioskowałem z filmiku  :-)
  nie wiem, może oco innego wam chodzi, ale tak wywnioskowałem z filmiku  :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 nowy sezon nowy sezon- Ponad rok temu 
- 
			 Książki Książki- Ponad rok temu 
- 
			 Poszukuje Poszukuje- Ponad rok temu 
- 
			 Zawody - Pomerania Open (WTF) Zawody - Pomerania Open (WTF)- Ponad rok temu 
- 
			 Juche Tul Juche Tul- Ponad rok temu 
- 
			 Filmik dla Taekwondo zawodników :) Filmik dla Taekwondo zawodników :)- Ponad rok temu 
- 
			 Filmiki z walk ... Taekwondo ... i moze byc wushu Filmiki z walk ... Taekwondo ... i moze byc wushu- Ponad rok temu 
- 
			 Pomocy!!! - Sambo Matsogi - praca magisterska Pomocy!!! - Sambo Matsogi - praca magisterska- Ponad rok temu 
- 
			 Jak to w końcu jest... Jak to w końcu jest...- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie wyniki? Jakie wyniki?- Ponad rok temu