Maxpedition trouble
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i amerykański swiatek nozowy podzielił się na Strajderowców Antymakspediszynowych i Maddogowców Antyburgerowych. Wytoczono działa po obu stronach i najprawdopodobniej sprawa skończy się w sądzie. Po pierwszej obustronnej wymianie gongów, paleniu Fatbojów, obrzucaniu się gównem i ciosów ponizej pasa sprawa przycichła.
Najlepiej gówna nie tykac i poczekac aż się wyjaśni kto jest w tej sprawie "good guy". Mnie osobiście to jebie...niesmaczne toto lekko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Streszcze ci na gg ale nie teraz bo to dluga sprawa jest i duzo pisania.
To uzyj jeszcze wtedy kopiuj i wklej i podziel sie wiedza z budowiczami, plizzz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Że Mick był karany, nie był w wojsku czy jakoś tak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ojej ! nigdy w to nie uwierze ! co ty mowisz ! zastanow sie !po prostu super taktyczne kosy od komandosow dla komandosow to sciema i markieting
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu super taktyczne kosy od komandosow dla komandosow to sciema i markieting
OK, ale zdrowy rozsadek podpowiada, ze nie cala sluzbe przesiedzial w pierdlu, a nawet jesli to i tak jest komandosem, skoro siedzial w komandoskim pierdlu a jesli do tej pory jego noze sie sprawdzaly, to przeciez nie zaczna teraz nagle z dnia na dzien rdzewiec, tepic sie i rozpadac. Rzeczywiscie, z tego co prawicie, cala sprawa wyglada na gowno straszne i na kopanie sie znienacka po jajach w chamskiej walce o klienta.
P.S.: Wg mnie, biorac pod uwage poprzednio rozpetana burze na forum przez MD w sprawie testu i uszkodzenia noza tejze firmy przez kilku naszych i dorzucajac do tego powyzsza sprawe, moze nalezaloby sie zastanowic nad jakoscia nozy MD, a przynajmniej stosunkiem cena/jakosc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bulva - dokladnie, z ust mi to wyjales. Przy okazji prosba do wszystkich strajderowcow anty makspedyszynowcow - zajmuje sie utylizacja wszelkiej masci taktycznego sprzetu, jesli przyjdzie wam do glowy wlasnoreczne spalanie wyzej wspomnianych taktykaliow apeluje o rozwage, dbalosc o srodowisko naturalne i dostosowanie sie do norm unijnych. Innymi slowy - wyslijcie sprzet do mnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
latarki nietaktyczne
- Ponad rok temu
-
Krótkofalówki...
- Ponad rok temu
-
Nowości w ofercie Maxpedition
- Ponad rok temu
-
Jaki kolor plecaka wybierasz
- Ponad rok temu
-
Oswieccie mnie!!!!
- Ponad rok temu
-
POLSKI plecak survivalowy- recenzja po wyprawie.
- Ponad rok temu
-
Jak przypiac?
- Ponad rok temu
-
TAKTYCZNE/EDC --RADIO--JAKIE KTO POSIADA-UŻYWA-OPINIE
- Ponad rok temu
-
czy lina alp. po 2 latach leżenia sie do czegoś nadaje ??
- Ponad rok temu
-
Glo-Toob
- Ponad rok temu