za wszelką cenę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i tak przy okazji to koles mowil ze 20 ? bokserow ale zawodowych tam wystapi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo że sylwek nie jest bokserem tylko aktorem ale on kojarzy się głównie z rockim czyli najbardziej utytuowanym lubianym i wogóle, bokserem. Pewnie jakieś małe pojęcie o boksie ma ale tu chodzi głównie o jego twarz poza tym to jego program, być może zajmnie się przygotowaniem fizycznym.a tak wogóle to sylwek to jest tak bardzo jakoś utytuowanym bokserem? bo ja to w sumie niewiem czy poprostu za rokiego dostał ten fotel hehe
A jak będzie się nazywał ten program ???I w jakich cyklach śledzone będą postępy ??? Zna ktoś już jakieś szczegóły ??????
Tak jak w temacie "za wszelką cene". Widziałem 2 raz tą reklame i ma być 16 zawodowych bokserów, którzy będą walczyć o 1 mln. Oraz że program pojawi się wkrótce
Napisano Ponad rok temu
Ja slyszałem ze Sly cwiczył boks i chodzilo chyba o to ze cwiczył nie tylko przygotowujac sie do roli ale i wczesniej. Bo to ze cwiczyl przygotowujac sie do roli nie ulega watpliwoscihmmm mowiono gdzies ze aktorzy specjalnie przygotowuja sie do swoich rol, mozliwe ze i sylwek cwiczyl duzo przed rockim... o kims byla mowa ze do roli boksera dosc dlugo cwiczyl bo chcial zeby bylo realistycznie, ale w trakcie cos sobie chyba skrecil
Napisano Ponad rok temu
Nie o milion dolcow, nie pamietam, czy tam jakas kase dostawali, tylko tak po prostu, zeby sie sprawdzic i wyjasnic rozne zaleglosci jak facet z facetem na ringu.
Ludzie byli rozni, a to jeden drugiemu odbil laske, a to robotnik z tasmy i koles z kontroli jakosci, co sie ponoc na niego "uwzial", a to dwoch kumpli z czworki ze sternikiem, z ktorych jeden drugiego po prostu wkur... itd.
Cos ze dwa miesiace to trwalo chyba, nie pamietam. Takie... Dziwne.
Napisano Ponad rok temu
Nie, chce burzyć Twojego(ani niczyjego) pojecia na temat boksu, filmu Rocky i realizmu w nim, ale powiem tylko tyle, ze marzyłbym aby kiedys, na jakims turnieju, ba, nawet na ulicy, dostac za przeciwnika takiego Balboe, który zadawałby ciosy tak jak ten na filmie.hmmm mowiono gdzies ze aktorzy specjalnie przygotowuja sie do swoich rol, mozliwe ze i sylwek cwiczyl duzo przed rockim... o kims byla mowa ze do roli boksera dosc dlugo cwiczyl bo chcial zeby bylo realistycznie, ale w trakcie cos sobie chyba skrecil
Rocky to bajka, która ma sie nijak do rzeczywistosci, a Stalone ma tyle z boksera, ile ja z zapaśnika sumo. Nie wierze, ze kiedyś trenował boks, nie ma o tym najmnijeszego pojecia, a prowadzi ten program, bo w Stanach jest symbolem "real men" :-) , a poza tym grał w Rockym, to film o determinacji i ambicjach (czyli o tym o czym będzie ten program), bo czy o boksie to ja taki pewien nie jestem... .
Micky Rourke był zawowodwym bokserem...
Napisano Ponad rok temu
Nie, chce burzyć Twojego(ani niczyjego) pojecia na temat boksu, filmu Rocky i realizmu w nim, ale powiem tylko tyle, ze marzyłbym aby kiedys, na jakims turnieju, ba, nawet na ulicy, dostac za przeciwnika takiego Balboe, który zadawałby ciosy tak jak ten na filmie.
Taaaa, a ja chcialbym za przeciwnika takiego Balboe ktory nastawia szczeke na moje ciosy zeby mnie zmeczyc
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MT Lutomiersk k/Łodzi
- Ponad rok temu
-
Uprawnienia do prowadzenia treningow Thai
- Ponad rok temu
-
Kickboxing - Zawody ( Puchar a Mistrzostwa)??
- Ponad rok temu
-
Gołota powraca...
- Ponad rok temu
-
Kaoklai Kaennorsing vs Hong Man Choi - co sądzicie?
- Ponad rok temu
-
Co się teraz dzieje z Markiem Piotrowskim ?
- Ponad rok temu
-
Klub KB we Wro
- Ponad rok temu
-
lewy prosty i noga wykroczna
- Ponad rok temu
-
NOWY ... PYTANIE
- Ponad rok temu
-
Pierwsza obrona Tomasza Adamka -15 październik Düsseldorf