Nauka plaskacza w Wawie
Napisano Ponad rok temu
witam Panie
Jeśli macie chęć na naukę plaskacza ( a dobry slap wyrywa z butów) to w Wawie możecie się tego nauczyć . Spoko, za free. Jest to slap techniczny, czyli wykorzystuje całą masę ciała. Akurat taki, że kuku można zrobić a na pewno dobrze oszołomić lub zrobic eleganckie KO (jak się trafi w cel )
Jesli ktoś ma chęć, to proszę looknąć na Walkę nożem, broń. I następnie prześledzić wątek Pola Mokotoskie, atrapy w dłoń.
Jest to ukłon w stronę Pań, z racji tego, że:
jest ładna pogoda, slap jest bardzo prosty do nauki, a może Wam się to przydać (oby nie)
Napisano Ponad rok temu
Zabrakło mi takiej informacji. A bez tego to bajka o żelaznym wilku.
Napisano Ponad rok temu
Kriss
Krystian Przybysz. Instruktor ESDS II stopnia (esds to wielkim skrócie plaskacze)
Żeby chętnym temat przybliżyć to proponuję obejrzeć dział filmy.
Od razu mówię, że nie wyrywam się z wielką społeczną inicjatywą. Mam czas, prowadzimy równolegle zajęcia i wdrażamy ten temat i nie jest to dla mnie jakiś problem
Kto ma chęć zapraszamy, jeśli nie to nie ma problemu ( nie jest to jakaś promocja, że tylko teraz, tylko grupy zamknięte, super skuteczna samoobrona itd)
Napisano Ponad rok temu
Jesli ktoś ma chęć, to proszę looknąć na Walkę nożem, broń. I następnie prześledzić wątek Pola Mokotoskie, atrapy w dłoń.
Odesłanie kobiet do tematu, który ma 27 stron, żeby sobie wyłowiły info nt. szczegółów spotkania uważam za nietakt towarzyski.
Skoro już zdecydowałeś się zamieścić ten anons, bądź uprzejmy podać konkretną informację - co, gdzie, kiedy i z kim.
Z góry dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
To proponuję ostatnią stronę żeby dowiedzieć się ad dnia i godziny spotkania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Czy odesłanie mężczyzn do tematu na 27 stron jest również nietaktem czy jeszcze nie?
Może szybciej nam idzie czytanie albo jakoś tak? No ale co ja tam wiem, w końcu szowinistyczna męska świnia ze mnie
Przybliżę może temat:
Ma Polach Mokotowskich spotyka się grupa, która dla relaksu, rozrywki, podszkolenia siebie, z ciekawości, ..........wstawić dowolne....., ćwiczy dość szeroko pojętą samoobronę.
Całość zaczęła się oczywiście od starć na atrapy imitujące noże ale zobaczyć można zdecydowanie nienożowe techniki jak boks, karate, zapasy i wspomniany esds.
Od pewnego czasu widuje się tam wiele nowych twarzy i temat ten jest zapewne zaproszeniem nowych kobiet płci odmiennej
No to na tyle.
Napisano Ponad rok temu
Czy odesłanie mężczyzn do tematu na 27 stron jest również nietaktem czy jeszcze nie?
Może szybciej nam idzie czytanie albo jakoś tak? No ale co ja tam wiem, w końcu szowinistyczna męska świnia ze mnie
Również jest nietaktem, ale jakoś mnie osobiście to nie razi.
Teraz czekamy tutaj na relację ze spotkania, bom niezwykle ciekawa jest.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ma Polach Mokotowskich spotyka się grupa, (....)...., ćwiczy dość szeroko pojętą samoobronę.
Szczera prawda.
Gorąco polecam....
....zwłaszcza że można bez zobowiązań wymienic doświadczenia ze stylistami innych sztuk pięknych (wyzwolonych)....
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będzie nam miło, jak się pojawicie
Napisano Ponad rok temu
Tu przydatny jest bardzo wpomniany wyżej temat, którego ze względu na ogromną ilość stron nie czytają moderatorzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PUB Merlin POla mokotowskie :
Cleanrat napisal:
Pani i Panowie.
Mam rodzinną imprezkę w sobotę więc proponuję wcześniej na 10:00
Napisano Ponad rok temu
Udam, że nie widzę złośliwości
Dobra już przestaje, jednak nie lubie wycieczek osobistych to oberwało sie wszystkim modom!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Ty zdziro!"
- Ponad rok temu
-
Wrażenia z pierwszej walki
- Ponad rok temu
-
Fotki kobiet
- Ponad rok temu
-
Co trenować dla samoobrony?
- Ponad rok temu
-
Bronić dziecko przed pijanymi rodzicami!
- Ponad rok temu
-
Retusz?
- Ponad rok temu
-
Istota szkolenia SK
- Ponad rok temu
-
Samoobrona dla kobiet i nietylko Kraków
- Ponad rok temu
-
Podziękowania