Monsoon... nie mam pojęcia, bo niewidziałem. A do Pygmy Falcona pięknie notebook wchodziA jest w nim komora na laptopa? Tak zeby siedzial sztywno?
Piter czy monsoon gearslinger bedzie taka komore posiadal?
Pozdrawiam
Nowości w ofercie Maxpedition
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(mam Sundrop i kurde moj ulubiony plecak normalnie )
Napisano Ponad rok temu
Nie Piter...Tak apropos nowosci to czekam az wreszcie wypadna na pomysl jakiegos paska taktycznego.
Widzialem kiedys link tu na forum do takiej wschodniej firmy co miala podobne wyroby i mieli taki fajny pas.Logo mieli o stylistyce podobnej do Maxpedition...Tylko nie pamietam juz gdzie i co.
Liger Belt? Jeśli tak, to nawet mam rozmiar 40, bo rozprowadza je właśnie Maxpedition
Znalazlem juz: MagForce
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Te logo MagForce na pasie i poczatkowe "M" wypisz wymaluj Maxowe jest.
O tu wyrazniej widac:
Asosrtyment to wybitnie Maxpedition.Wiec prawdopodobnie Max szyje dla MagForce.
Wiec dlaczego do ciezkiej cholery nie maja w swojej ofercie tych fajnych pasow ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Magforce to Maxpedition robiony na kraje Azjatyckie, szyte z tych samych materiałów i na tych samych maszynach tylko bez kontroli jakości. A taki Magforce Belt zwykle wystęuje pod nazwa pas operacyjny, wiele firm ma coś podobnego w swojej ofercie (m. in. krajowe miwo).
Od siebie dodam, że po szczegółowym porównaniu paru rzeczy z naszywkami Magforce i Maxpedition, doszedłem do wniosku, że jakość wykonania jest tak samo IDENTYCZNA, jak materiały. Jedyna zauważalna różnica to naszywka :-) . Wietrzę tu kolejną marketingową ściemę, żeby od kolesi z US wyciągnąć te parę dolców więcej za "kontrolę jakości" ;-) .
Co do różnic w ofercie, to faktycznie są pewne różnice, sam szukałem na to kiedyś wyjaśnienia. Bezskutecznie. Jest jak jest i niema co deliberować tylko zamawiać z HK i po ptokach.
Napisano Ponad rok temu
HK- Heckler-Koch ???Jest jak jest i niema co deliberować tylko zamawiać z HK i po ptokach.
Jakies namiary ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
g.
Napisano Ponad rok temu
A jakość ? Katuję teraz CONDORA MaxForce i jak Borsock wcześniej pisał różnic jak na razie brak ............... no chyba że w cenie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest jedno ale - czy on aby będzie produkowany w pełnej gamie kolorów? condor 2 jest dostępny w czerni i oliwce, a ja obawiam się niezbyt zazwyczaj imponującego wyglądu czarnego poliestru. Plecak ma być niemal EDC, wypadałoby by był on w jakiejś uniwersalnej kolorystyce i wybór padł na khaki.
Miał ktoś w rękach obie wersje kolorystyczne - black i khaki? Czy u Pitera wchodzi w grę macanie plecaków przed kupnem?
sprawa druga: jeśli ktoś się zastanawia nad zamawianiem maxforca z hongkongu, ja się piszę na partycypację w kosztach przesyłki, bo bardzo się mi spodobał ich pasek, muszę go jakoś zdobyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a niestety condor 2 jak na razie tylko w zieleni
na czarny przyjdzie mi poczekac jak sie dowiedzialem
zreszta pewnie nie tylko mi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki kolor plecaka wybierasz
- Ponad rok temu
-
Oswieccie mnie!!!!
- Ponad rok temu
-
POLSKI plecak survivalowy- recenzja po wyprawie.
- Ponad rok temu
-
Jak przypiac?
- Ponad rok temu
-
TAKTYCZNE/EDC --RADIO--JAKIE KTO POSIADA-UŻYWA-OPINIE
- Ponad rok temu
-
czy lina alp. po 2 latach leżenia sie do czegoś nadaje ??
- Ponad rok temu
-
Glo-Toob
- Ponad rok temu
-
INOVA X1-REGULACJA NAPIĘCIE-- POGROMCY MITÓW!!!
- Ponad rok temu
-
taktyczny pendrive
- Ponad rok temu
-
Kabury...
- Ponad rok temu