Monsoon... nie mam pojęcia, bo niewidziałem. A do Pygmy Falcona pięknie notebook wchodziA jest w nim komora na laptopa? Tak zeby siedzial sztywno?
Piter czy monsoon gearslinger bedzie taka komore posiadal?
Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
Monsoon... nie mam pojęcia, bo niewidziałem. A do Pygmy Falcona pięknie notebook wchodziA jest w nim komora na laptopa? Tak zeby siedzial sztywno?
Piter czy monsoon gearslinger bedzie taka komore posiadal?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie Piter...Tak apropos nowosci to czekam az wreszcie wypadna na pomysl jakiegos paska taktycznego.
Widzialem kiedys link tu na forum do takiej wschodniej firmy co miala podobne wyroby i mieli taki fajny pas.Logo mieli o stylistyce podobnej do Maxpedition...Tylko nie pamietam juz gdzie i co.
Liger Belt? Jeśli tak, to nawet mam rozmiar 40, bo rozprowadza je właśnie Maxpedition![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Magforce to Maxpedition robiony na kraje Azjatyckie, szyte z tych samych materiałów i na tych samych maszynach tylko bez kontroli jakości. A taki Magforce Belt zwykle wystęuje pod nazwa pas operacyjny, wiele firm ma coś podobnego w swojej ofercie (m. in. krajowe miwo).
Napisano Ponad rok temu
HK- Heckler-Koch ???Jest jak jest i niema co deliberować tylko zamawiać z HK i po ptokach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu