Pierwsza obrona Tomasza Adamka -15 październik Düsseldorf
Napisano Ponad rok temu
Swietna walka, piekny KOniec
Napisano Ponad rok temu
Adamek znokautuje go 4-6 rundą. Von Jugingen twierdzi, ze nokautu nie da sie przewidzieć...otóż się da, teraz Ci mówie Thomas! Zostaniesz znokautowany, i pamietaj synku te słowa gdyż są prorocze.
Von Jugingen! To będzie największy dramat w Twoim zyciu! I wiesz co, gdy jakikolwiek Polak walczy z Niemcem to staje się nacjonalistą...
Jestem spokojny o wynik tej walki...jak nigdy dotąd.
TO SA MOJE SŁOWA SPRZED PARU DNI!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brawo Adamek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Urlich zaprezentował sie naprawde nieźle, przez pierwsze dwie rundy troche sie przestraszyłem. Troche niepokoić może, że Tomek jednak za dużo zbiera. Niby pracował nad zbyt opuszczoną lewą ręką, a jednak kilka prawych Niemca niebezpiecznie weszło, właśnie po takim błędzie. W walce z np. Tarverem taki błąd to samobójstwo. Nie zmienia to jednak faktu, że Tomek zaprezentował sie naprawde super, czego min. wyrazem była mina Kohla zaraz po nokaucie Widać było, że jest bardzo zdziwiony, a kto wie czy ten nokaut nie pokrzyżował jakiś jego planów co do wyniku tej walki
Co do komantatorów, to standard Ciekawe jak długo jeszcze skazani jesteśmy na teksty Kostyry i jego "Whitaker jest powolny jak ręczne liczenie w erze komputerów" Rylik całkiem ok, a Michalczewski mnie zadziwił stwierdzeniem, że Urlich jest "pompowany" przez swojego promotora (Kohla), że nie walczy z nikim konkretnym, tylko rywale są mu dobierani bardzo zachowawczo i ostrożnie (hahaha, dokładnie to samo zarzuca się Tigerowi).
Ciekawe jak dalej potoczy się kariera Tomka. Może być naprawde ciekawie. Mówi się o rewanżu z Briggsem, chociaż moim zdaniem to najgorsze rozwiązanie. Briggs jest zbyt niebezpieczny, a nawet po zwycięstwie z nim Tomek niewiele zyskuje, a stracić może bardzo dużo. Z drugiej strony na Tarvera czy Johnsona też jest chyba troche za wczesnie. A może Clinton Woods albo Tiozzo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brawa dla Tomka. Dobrze ze walka zakonczyla sie przed czasem bo w innym wypadku mogloby byc roznie (walka z Niemcem na niemieckim gruncie)..
Napisano Ponad rok temu
chwatko mu ten cep na koniec sie udal, nie kazden umie takim cepem w punkt utrafic
a to mnie udziwilesAdamek znokautuje go 4-6 rundą
Napisano Ponad rok temu
To był prawdziwy, wspaniały boks.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
adamek punktowal ulricha w pierwszej i drugiej. niemiec duzo machal ale rzadko trafial solidnie. nie widzialem momentu w drugiej gdzie tomek rzekomo sie zachwial ale po 1-2, ulrichowi ugiely sie kolana. bardziej zaniepokoila mnie 4 runda, ulrich uspokoil sie i zaczal punkowac lewym na rowno z adamkiem. na szczescie to nie trwalo dlugo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Charakter do sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Kickboxing w domu?
- Ponad rok temu
-
Mariusz Cieśliński Mistrzem Swiata Muay Thai
- Ponad rok temu